Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.430
- 18.624
- 1.338
falcao+samata yapıyormuşuz bide üffff diyorum
Git bi hava al

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcao+samata yapıyormuşuz bide üffff diyorum

Monchi de Banega kalacak dedi ama biz hala bekliyoruzHasan sas falcaoyu yalanlamisti
Tek faydası PR olmaz bu adam CL de dara düşünce hani maç boyu sadece bir iki tehlikeli atağımızı bitirmemiz lazımken tak diye sahneye çıkar ha yaşlandı bize Avrupa da vereceği 2senesi olur ama o dönem ligde kazanacağımız şampiyonluklarla aldığı paranın hakkını verir. Bence samata da mantıklı Büyük ihtimal Falcao bonservissiz samata da kiralık satın alma opsiyonlu düşünülüyorTek faydasi PR olur forma satarsin reklam yaparsin herkes seni konusur
Ya yok izledik daha yeni fizigi cok kotu bi sakatlansa toparlayamaz herkeste gomis drogba gibi hayvani fizik yok buyuk risk benceTek faydası PR olmaz bu adam CL de dara düşünce hani maç boyu sadece bir iki tehlikeli atağımızı bitirmemiz lazımken tak diye sahneye çıkar ha yaşlandı bize Avrupa da vereceği 2senesi olur ama o dönem ligde kazanacağımız şampiyonluklarla aldığı paranın hakkını verir. Bence samata da mantıklı Büyük ihtimal Falcao bonservissiz samata da kiralık satın alma opsiyonlu düşünülüyor
Adamda soğuk havalarda vücudu reaksiyon veriyormuş, az araştırdım barçanın o yüzden vazgeçtiği belirtiliyor ama ispanya gibi bi yerde ne kadar soğuk olabilir hava yani. Ama serinin kendi ağzından açıklamasını yayınlamışlardı soğuk havalarda vücudumda şişlikler oluyor diye
alabiliyorsla alsinlar falcao vs diego costa birbirlerini fiseklerler iyi bir rekabet olurBu diego costa balonu nerden cikti adam daha 30 yasinda elli tane talibi cikar kafalarimi guzel bunlar hadi digerleri tinerci bunlara noluyor anlamadim
güvenilir mi
jardel de koşan basan bir golcü değildi ama golcüydü.Tek faydasi PR olur forma satarsin reklam yaparsin herkes seni konusur