Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek faydası PR olmaz bu adam CL de dara düşünce hani maç boyu sadece bir iki tehlikeli atağımızı bitirmemiz lazımken tak diye sahneye çıkar ha yaşlandı bize Avrupa da vereceği 2senesi olur ama o dönem ligde kazanacağımız şampiyonluklarla aldığı paranın hakkını verir. Bence samata da mantıklı Büyük ihtimal Falcao bonservissiz samata da kiralık satın alma opsiyonlu düşünülüyor

En son Beşiktaş macinda izlemistim acayip bitik bir görüntüsü vardi. Gelmesin diyorum hala.

Falcao transferi şöyle mantıklı olur. Hem diagne hem mitro gider. İkisinin toplam masşı 5 milyon yuroyu tek falcaoya verirsin. Dagnenin bonservisiyle de ortasahaya 7-8 milyonluk transfer ve forvetede yedek 500bin yuroya oynayacak scout transferi olur. Yoksa maliyeti kurtarmaz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@salimmanav: Beşiktaş, Mehmet Özcan için Eskişehirspor’a 750 bin Euro teklif etti. (500 peşin, 250 taksit)
Eskişehirspor, Beşiktaş’tan 1 milyon Euro istedi. (500 peşin, 250’si ocak ayında, 250’si şubat, mart, nisan ayı için taksit)
Bugün ikinci görüşme oldu! Üçüncü görüşme olumlu sonuçlanır

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz niye yerli bi ortasahayla ilgilenmiyoruz. Bu çocuğu isterim açıkçası. Şuan yedekte selçuk harici ortasaha yok

Ben de Falcao konusunda sogugum ama gelirse maca da giderim niye geldi diye de elestirmem. Gomis ve Diagne'nin alt üst ettigi ligi Falcao napar fantazim yetmiyor beyler :)

jardel de koşan basan bir golcü değildi ama golcüydü.
Bu adam gelirse bir kere harika top tutar, gol vuruşu son derece iyidir ve en önemlisi nerede duracağını çok iyi bilir
Yahu falcao ya laf eden yokki buna laf eden gitsin rugby izlesin benim derdim fiziki kalitesi cok kotu toparlarsa ligin icinden gecer tek basina takim ama risk te var sakatlanirsa toparlamasi zor olur elimizde patlar maliyetide cok yuksek olucak

Schneiderlin ne kadar doğrudur bilemem de gerçekten üst düzey bir defansif orta saha evet son senelerde eskisi gibi değil de bu adam formda olduğu zaman 35 mil.€ bonservisle ManU'nun yolunu tutuyordu ki çok sağlam istatistikleri vardı

Öyle işini sağa sola saldırıp kabala yapmak yerine gerçekten saavunma sanatı yapan bir orta saha hı öyle Melo gibi hücum beklentilerimiz olmasın da kalemiz ve rakipler arasına bir çizgi çeker adam

Öyle çok yazıp çizmeye gerek yok aslında Schneiderlin'i herkes az çok tanıyordur EPL'de üst seviyede kendine yer yapabilmiş bir adam o adam STSL'de iş yapar mı diye tartışmak saçma olurdu

Everton'da bu sene öyle inanılmaz süreler almadı çoğu maç kadro dışında kaldı ki Gueye varken ona şans gelmez belki diyorum şansımız olabilir

En son Beşiktaş macinda izlemistim acayip bitik bir görüntüsü vardi. Gelmesin diyorum hala.
Monaconun o dönemki CL performansı tamamiyle berbattı. Ben bu sebepten Falcaoyu değerlendirmem ama bu sene izlemedim seviyesi nasıl bilmiyorum ama klası 2sene daha götürür bizi Zaten fizikten aşırı bitikse hoca almaz

Monaconun o dönemki CL performansı tamamiyle berbattı. Ben bu sebepten Falcaoyu değerlendirmem ama bu sene izlemedim seviyesi nasıl bilmiyorum ama klası 2sene daha götürür bizi Zaten fizikten aşırı bitikse hoca almaz

Ya forvetin yasi aşırı sıkıntı degil aslinda

Falcao

tek sartiyle isterim

1+1 kontrat

3m maas ve 1-2 bonusla evet derse gelsin, yoksa cinde surunebilir

jean michael seri

ultraslan "falanca yerde bir aslan var" diye tweet atacaksa, bu kesinlikle seri için olmalıdır. ister şampiyonlar ligi faktörü diyin, ister drogba, babel veya belhanda... bugün seri bizim futbolcumuzsa sebebi; "ben galatasaray'a gitmek istiyorum" demesidir. gerisi lafügüzaftır.
18 Temmuz 2019 00:01 · gurrpegi

eses tarik denen .... için yedirdigi kazik için mehmet özcani bize vererek özür dilemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt