Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao gibi üst düzey bir bitiricinin Galatasaray gibi maçların %80'inde oyunu rakip yarı sahada oynayan bir takımda iş yapmama şansı çok düşük. ama her maçı Sami Yen'de Antalyaspor'a karşı oynamayacağız. Falcao-Mitroglou gibi statik bir ikili bizi çok zorlayabilir. Ama Falcao ffp dostu şekilde bonservissiz gelecekse yanına daha mücadeleci defansif bir forvet alıp yer yer bunları birlikte dahi oynatmak cazip geliyor.

yeni dönemde yapacaz dediler..birlikte basın toplantısı yapmışlardı.. sanırım devre arasından itibaren bu konuda birşeyler yapacaklar.. bjk-fb dayanışması doruk noktada
Sanmiyorum, yapmalari mumkun gozukmuyor dedigim gibi boyle yetkileri olduguna bile inanmiyorum. Ancak kulupler kendi arasinda boyle bir gentlemen agreement yaparsa belki bu tur bir sey gelebilir yoksa federasyon senin adina maas butcesi falan belirleyemez. Neye dayanarak soylediler merak edici bir konu.

Maaşı yüksek adamları yüksek bedellere satamıyoruz, hatta satmıyoruz.

Seneye de Falcao elimizde patlayacak acaba gider mi diye bakacağız.

Ben her sene bu stresi yaşamaktan bıktım

Sanmiyorum, yapmalari mumkun gozukmuyor dedigim gibi boyle yetkileri olduguna bile inanmiyorum. Ancak kulupler kendi arasinda boyle bir gentlemen agreement yaparsa belki bu tur bir sey gelebilir yoksa federasyon senin adina maas butcesi falan belirleyemez. Neye dayanarak soylediler merak edici bir konu.
Maaş bütçesi degil de gelirlere göre harcama sınırı koyacaklarını söylediler. Dediginiz gibi maaşa karisamazlar.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seri ne yazik ki 1 yillik transfer bence opsiyonunu karsilayamayiz. Talisca gibi parlar gider :(

Serkan'ın teknik yorumlarına pek güvenmiyorum çok ezber konuşuyor. Bence Emre Özcan'ın söyledikleri daha değerli.

6 numara biraz garantici olacak. örnek jorginho nzonzi matic vs o yüzden o bölge pek risk kaldırmaz. seri basit top kayıpları da yapan bir adam.

leroy fer gelse ne dersiniz cok mu sakatlanıyo

Valla ffp varken satacak adam almak lazım. yoksa işte diagne gitsin diye kıvranırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt