Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao gelecekse mitro yollanıp yedeğe genç bir isim alınmalı. Falcao gibi bir öğretmenden 2 yıl herhangi biri ders alsa o gazla uzaya çıkar

Falcao yu yaşından dolayı istemeyenler var. Yıllık 4.5 m euro + bonuslar Falcao ya çok mu ?

Bu adam 8 m euro maaşı bırakıp geliyor. Tamam eski Falcao yok ama daha ucuza hayatta gelmez.
Şu an aldığı maaş kulübünün sorunu, biz alırsak bizim sorunumuz olacak.

Deniz'i hiç sevmem oyun tarzını da beğenmem ama Falcao'ya gidip nasıl orta istiyorsun deseler Deniz'inkilere benzer orta seçerdi eminim. Adam sadece çok iyi orta açıyor.

Falcao tam bir cöp transferidir.

FFP varken gidiyoruz sacma sapan adamlari aliyoruz, sonra satamayip alacaz basimiza belayi.

Falcao babel geri donusu olmkyan adamlar.

Genc alin genc.

Forumdaki şu yanlışı bence düzeltelim.
Seri kesinlikle 6 numaradır.
Yani defansın önünde oynar.
8 numarada oynama kabiliyetine sahip olsa da orjini ve verimliliği en fazla defans ile orta saha arasındaki Türk futbolunda ön libero olarak tabir edilen bölgedir.
Nice'teki çıkışını bu mevkide yapmıştı.
Fulham'da gerçek formundan uzak kalmasının sebebi ise 8 numarada oynatılmasıdır.
Boşuna kendimizi yormayalım.
Hayırlı olsun.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nasil salladin belli degil yok muslera forvettir

@Hamza Gölbaşı Sana 1 ay önce Nico Dominguez'i önermiştim şimdi gündeme düştü. Profil olarak bize çok uyuyor çok normal bence gündemimize gelmesi bekliyordum.
Anliyosun bu islerden reys imparator plani hafiyesi gibisin masallah yalniz Seri Nico Younes olur mu bilemedim cok modern

Bana Cuellar/Dourado tipi capa alicaz gibi geliyor

Falcao için ücret muhabbeti yapanlara inanmıyorum. Yok gelecek , yok genç filan

Arkadaşlar diagne bonservis ve yıllık ücreti ile 15 milyon gömdükleri yerde. 2+1 senelik 4-5 fazla değil. Bonservis yok ise tabiki.

Ayrıca mitoglu ve diagne giderse , bir forvet daha gerekecek.

---------Seri----------
Babel banegA feghouli
Şamata
Falcao
Derim. Çünkü şu anda yabancı sayısı olarak düşünmek gerekli.

Falcao gelecek yaz mls,çin veya arab ülkelere transfer bile edebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt