Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Falcao gelecekse mitro yollanıp yedeğe genç bir isim alınmalı. Falcao gibi bir öğretmenden 2 yıl herhangi biri ders alsa o gazla uzaya çıkar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an aldığı maaş kulübünün sorunu, biz alırsak bizim sorunumuz olacak.Falcao yu yaşından dolayı istemeyenler var. Yıllık 4.5 m euro + bonuslar Falcao ya çok mu ?
Bu adam 8 m euro maaşı bırakıp geliyor. Tamam eski Falcao yok ama daha ucuza hayatta gelmez.
Valla fmde alıyordum 2 sene sonra 40-50ye çakıyorumbu nicolas wonderkid herhalde transfermarkta resmi yok ama degeri 7.5

Ekleme

nasil salladin belli degil yok muslera forvettirForumdaki şu yanlışı bence düzeltelim.
Seri kesinlikle 6 numaradır.
Yani defansın önünde oynar.
8 numarada oynama kabiliyetine sahip olsa da orjini ve verimliliği en fazla defans ile orta saha arasındaki Türk futbolunda ön libero olarak tabir edilen bölgedir.
Nice'teki çıkışını bu mevkide yapmıştı.
Fulham'da gerçek formundan uzak kalmasının sebebi ise 8 numarada oynatılmasıdır.
Boşuna kendimizi yormayalım.
Hayırlı olsun.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu an aldığı maaş kulübünün sorunu, biz alırsak bizim sorunumuz olacak.
Resmen hedef şaşırtıyoruz adamlarla ilgilenir gibi yapıp kitleyip kaçıyoruzUmarım Fener Deniz'i alarak çalım atar bize.
Böyle çalımları severler.
sent via GSC
Reis forum feci lag yapiyor arada sadece mesaj kutuma bakmaya giriyorum

Allah'tan sansürü koymuş yoksa falc..... pardon yani, kimin olduğunu herkes bilecek.
Eksik söylemiş. Seri içeri kateden sol açıktırnasil salladin belli degil yok muslera forvettir
Anliyosun bu islerden reys imparator plani hafiyesi gibisin masallah yalniz Seri Nico Younes olur mu bilemedim cok modern@Hamza Gölbaşı Sana 1 ay önce Nico Dominguez'i önermiştim şimdi gündeme düştü. Profil olarak bize çok uyuyor çok normal bence gündemimize gelmesi bekliyordum.
Anliyosun bu islerden reys imparator plani hafiyesi gibisin masallah yalniz Seri Nico Younes olur mu bilemedim cok modern
Bana Cuellar/Dourado tipi capa alicaz gibi geliyor