Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.853
- 2.126
- 1.588
Başşşşak , Gladbach'tan 5 yemiş .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seri mensah belhanda
en iyisi diyor recber

Forumdaki şu yanlışı bence düzeltelim.
Seri kesinlikle 6 numaradır.
Yani defansın önünde oynar.
8 numarada oynama kabiliyetine sahip olsa da orjini ve verimliliği en fazla defans ile orta saha arasındaki Türk futbolunda ön libero olarak tabir edilen bölgedir.
Nice'teki çıkışını bu mevkide yapmıştı.
Fulham'da gerçek formundan uzak kalmasının sebebi ise 8 numarada oynatılmasıdır.
Boşuna kendimizi yormayalım.
Hayırlı olsun.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Neyi salladım hacım.nasil salladin belli degil yok muslera forvettir
Aklın yolu bir bence hoca da kesici istemiyor.
Artık nasıl 10 numaralar futboldan siliniyorsa tek yönlü defansif kesiciler de futboldan silinmeye başlayacak hatta başladı.
İşte Cyprien'i o yüzden çok istiyorum. Tam hocanın aradığı adam o. Belhanda-Seri-Cyprien efsane olur bana göre.
uzuntusu gecince gelmisNe adamlar var yaw
Seri’yi transfer ettik bugun sesi cikmadi,simdi gelmis cöpleri topluyoruz falcao nedir diyor
Yallah antu ya
Cift yönlü kesici de kesip ileride +1 yapiyo o imkaniAksini düşünüyorum. Bence tek yönlü kesiciler eskisinden degerli olacak. Nedeni de bu adamlar size ilerde daha fazla yaratici hücum oyuncusu imkani sagliyor.

Hocam konuşmaniza baliklama dalar gibi olacak ama dediginiz gibi çok modern bir 3lu olur.Anliyosun bu islerden reys imparator plani hafiyesi gibisin masallah yalniz Seri Nico Younes olur mu bilemedim cok modern
Bana Cuellar/Dourado tipi capa alicaz gibi geliyor
Neyi salladım hacım.
Adam Nice'te orta ikilinin arkasında oynuyordu.
Ön Libero dediysek Esiti demedik.
Kante nasılsa o da öyle.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O aptal sitede Marcao 4 milyon Euro , Eljif Elmas 10 milyon.Transfermarkt'a bakıyorum da çıkışta olduğu sezon, yani 16/17 senesinde çoğunlukla 8 numara diye tabir edilen bölgede oynamış. Jean Michaël Seri - Ayrıntılı performans bilgileri
İki asist yaptığı Nantes maçı. İkinci golde, Balotelli'ye uzun pası atan oyuncu. Zamanında Selçuk da bu pasları sıklıkla atardı.
Bu maçta da attığı üçünde golde ceza sahasına sarkmış.