Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seri mensah belhanda

en iyisi diyor recber

Aklın yolu bir bence hoca da kesici istemiyor.

Artık nasıl 10 numaralar futboldan siliniyorsa tek yönlü defansif kesiciler de futboldan silinmeye başlayacak hatta başladı.

İşte Cyprien'i o yüzden çok istiyorum. Tam hocanın aradığı adam o. Belhanda-Seri-Cyprien efsane olur bana göre.

Adam niceteki zirve sezonunda (7 gol 10 asist) 36 mac cift yonlu oynamis 2 mac onlibero oynamis sadece. Adam cikiyor oncelikle yanlisi duzeltelim 6 numarayken cikis yapmistir asil mevkisi 6dir falan deyip ahkam kesiyor ya :asd:

Forumdaki şu yanlışı bence düzeltelim.
Seri kesinlikle 6 numaradır.
Yani defansın önünde oynar.
8 numarada oynama kabiliyetine sahip olsa da orjini ve verimliliği en fazla defans ile orta saha arasındaki Türk futbolunda ön libero olarak tabir edilen bölgedir.
Nice'teki çıkışını bu mevkide yapmıştı.
Fulham'da gerçek formundan uzak kalmasının sebebi ise 8 numarada oynatılmasıdır.
Boşuna kendimizi yormayalım.
Hayırlı olsun.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfermarkt'a bakıyorum da çıkışta olduğu sezon, yani 16/17 senesinde çoğunlukla 8 numara diye tabir edilen bölgede oynamış. Jean Michaël Seri - Ayrıntılı performans bilgileri

İki asist yaptığı Nantes maçı. İkinci golde, Balotelli'ye uzun pası atan oyuncu. Zamanında Selçuk da bu pasları sıklıkla atardı.

Bu maçta da attığı üçünde golde ceza sahasına sarkmış.

Aklın yolu bir bence hoca da kesici istemiyor.

Artık nasıl 10 numaralar futboldan siliniyorsa tek yönlü defansif kesiciler de futboldan silinmeye başlayacak hatta başladı.

İşte Cyprien'i o yüzden çok istiyorum. Tam hocanın aradığı adam o. Belhanda-Seri-Cyprien efsane olur bana göre.

Aksini düşünüyorum. Bence tek yönlü kesiciler eskisinden degerli olacak. Nedeni de bu adamlar size ilerde daha fazla yaratici hücum oyuncusu imkani sagliyor.

Aksini düşünüyorum. Bence tek yönlü kesiciler eskisinden degerli olacak. Nedeni de bu adamlar size ilerde daha fazla yaratici hücum oyuncusu imkani sagliyor.
Cift yönlü kesici de kesip ileride +1 yapiyo o imkani

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Anliyosun bu islerden reys imparator plani hafiyesi gibisin masallah yalniz Seri Nico Younes olur mu bilemedim cok modern

Bana Cuellar/Dourado tipi capa alicaz gibi geliyor
Hocam konuşmaniza baliklama dalar gibi olacak ama dediginiz gibi çok modern bir 3lu olur.

Ama F.Terim herkesi sasirtmakla meşhurdur. Ve kendini aman aman olmasa da hep geliştirmeye çalışır. Geçmiş senelerde burada hoca Italyada barinamadi çünkü modern değildi diye bir yorum hatırlıyorum.

Hoca tilki gibi akıllı bir adam. Biliyor diğer takımların üzerine oynayacağını. Hop bir bakıyorsun beklenmedik bir diziliş yapiyor Schalke maçındaki gibi.

Hocaya gazman diyenlerde oluyor malum bizim ülkede en yuksektekileri çekememe durumu hat safhada. Ama hoca çapasiz bir sistemle çıkarsa ben şaşırmam ki bütün rakiplerin planını alt üst eder.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfermarkt'a bakıyorum da çıkışta olduğu sezon, yani 16/17 senesinde çoğunlukla 8 numara diye tabir edilen bölgede oynamış. Jean Michaël Seri - Ayrıntılı performans bilgileri

İki asist yaptığı Nantes maçı. İkinci golde, Balotelli'ye uzun pası atan oyuncu. Zamanında Selçuk da bu pasları sıklıkla atardı.

Bu maçta da attığı üçünde golde ceza sahasına sarkmış.

O aptal sitede Marcao 4 milyon Euro , Eljif Elmas 10 milyon.
Tam olarak ön libero oynamıyor zaten ama önünde bir orta saha ikilisi vardı Nice'te.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Falcao nun yıllık maliyetini karşılamak için sponsor arıyorduk ne oldu acaba o iş

Taraftarda 30+ yildiz fetisti oldugu icin bu takimin borcu 200milde olur 400milde.

Adam akilli yasinda bir forveti alip mesela Samatta. 1 2 sezon oynatip 20mile PL den bir dandik takima cakmak varken neyle ugrasiyoruz.

Bu kafa varken cacik olmaz bizden.

Bize laf atanlar Marcao gelince niye geldi bu cop diye ortalikda geziyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt