Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ffp diyorsunuz da. Şöyle yapalım

Falcao bonservis vermedin. Diagne,bı kaç futbolcuyu okuttun 15-16 ya.
Zaten mitoglu ve diagne maaşı karsilar.
Eee elimizde nereden baksan 10 milyon Euro kalır. Bir forvet ve orta saha alırsın. 4-4-2 oynarsin.

Falcao bu ligte 20 den aşağı dusmez. Spl de rakip savunmayı tedirgin eder. Spl de önemli olan yakalayıp atmak.
Porto ve Benfica maçları örnek falcao olsa en az 1 tür daha giderdik.

Bonservisi ile büyük golcü alamazsın. Samata yi satın alma opsiyonlu kiralar ve orta saha alırsın.

Seneye 3-4 transfer gerekecek giden olmasa da . Sağ ve sol bek, orta saha kiralık yine veya bonservis.

Taraftarda 30+ yildiz fetisti oldugu icin bu takimin borcu 200milde olur 400milde.

Adam akilli yasinda bir forveti alip mesela Samatta. 1 2 sezon oynatip 20mile PL den bir dandik takima cakmak varken neyle ugrasiyoruz.

Bu kafa varken cacik olmaz bizden.

Bize laf atanlar Marcao gelince niye geldi bu cop diye ortalikda geziyordu.
falcao gelcekse cacık olmasın renktaş

Aksini düşünüyorum. Bence tek yönlü kesiciler eskisinden degerli olacak. Nedeni de bu adamlar size ilerde daha fazla yaratici hücum oyuncusu imkani sagliyor.

Ya aslında ben Esiti filan dedim ama üç sekiz kullanıp defansif görevleri bölüştürmeyi başarırsak pek ala çapasız da olabilir. Belhanda zaten defansif pis işlere de yardım ediyor o yönden olabilir aslında çift 8 artı Belhanda heyecanı doruğa çıkarır. Hava gücü fazla olan takımlara karşı da Donk'u salarız maçına göre.

Belhanda seri mensah üçlüsü olacak bu sezon kayseri göz kırpıyor bize

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bonservisi bir sekilde çıkartırsın ama maaş sıkıntı

Ben hocanın modern düşündüğünü planlıyorum.

Yeni Emre-Suat-Okan üçlüsü yakalamaya çalışıyor.

Belhanda-Seri-B2B biri gelecek bence. Bu B2B hafif sert bir oyuncu da olursa tadından yenmez.

Dün Etebo haberleri vardı bakalım ne olacak? Ben pahalı (Cuellar tarzı) çapa aldırmaz diyorum hoca.

Esiti olabilir çünkü onu ucuza kapatabiliriz. Dönem dönem çapanın lazım olacağı maçlarda olacak.

Forumdaki şu yanlışı bence düzeltelim.
Seri kesinlikle 6 numaradır.
Yani defansın önünde oynar.
8 numarada oynama kabiliyetine sahip olsa da orjini ve verimliliği en fazla defans ile orta saha arasındaki Türk futbolunda ön libero olarak tabir edilen bölgedir.
Nice'teki çıkışını bu mevkide yapmıştı.
Fulham'da gerçek formundan uzak kalmasının sebebi ise 8 numarada oynatılmasıdır.
Boşuna kendimizi yormayalım.
Hayırlı olsun.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sayfayı asagı kaydırırsan eğer kariyeei boyunca oynadığı mevkileri gorursun.

Adam 212 maçin 64ünde ön libero oynamış. Ve en fazla verimi merkez orta saha oynarken vermiş. Senin soylediginin tam tersi.

Ya aslında ben Esiti filan dedim ama üç sekiz kullanıp defansif görevleri bölüştürmeyi başarırsak pek ala çapasız da olabilir. Belhanda zaten defansif pis işlere de yardım ediyor o yönden olabilir aslında çift 8 artı Belhanda heyecanı doruğa çıkarır. Hava gücü fazla olan takımlara karşı da Donk'u salarız maçına göre.

Avrupa da bu sekilde oynayan kulupler var ama defansin önünde seri olmaz Bana göre oraya farkli bir oyuncu bulmamiz gerekir

Seri’yi 8 de oynatalim bence geride oynamasina hic gerek yok

Banega bu sezon regista oynadi Sevilla da,Banega olur mesela ama zor bir transfer cunku Sevilla birakmak istemiyor

Ben hocanın modern düşündüğünü planlıyorum.

Yeni Emre-Suat-Okan üçlüsü yakalamaya çalışıyor.

Belhanda-Seri-B2B biri gelecek bence. Bu B2B hafif sert bir oyuncu da olursa tadından yenmez.

Dün Etebo haberleri vardı bakalım ne olacak? Ben pahalı (Cuellar tarzı) çapa aldırmaz diyorum hoca.

Esiti olabilir çünkü onu ucuza kapatabiliriz. Dönem dönem çapanın lazım olacağı maçlarda olacak.
Esiti direkt ön libero

Falcao bonservisi yoksa en, en, en mantıklı hamledir nokta. Üstüne de Diagne'yi min. 10m euroya okutuyorsak harika bir hamledir.

Falcao #9
giphy.gif

Bence Fatih Terim savunmanın önüne konsantrasyonu ve pozisyon bilgisi yüksek, ayrıca top tekniğiyle, paslarıyla da geriden oyun kurabilecek birini arıyordur. Fernando bu tanıma uygun biriydi ama fiziksel olarak son 1.5 sezondur düşüş yaşıyordu.

2016-2017 sezonundan 17 dakika resital.aga bu nedir ya ....nedir bu...bu arkadaş bize nasıl geldi anlayamıyorum.uzun toplar,kısa paslar,araya paslar,çalım yetenegi,yenmiş tonla asist.bi pas atıyo tak 50 metre....bide bunu müthiş bi teknikle yapıyo.muazzam

Selam,
Uzun zaman sonra yazmak istedim Falcao gibi transfere burun kıvıranlar var ancak önünde satığın kadar al gibi acı bir gerçek var diagne ye çok karşı çıkmıştım küçük takımın büyük oyuncusu diye, haklı çıktım. leblebi gibi gol atacak dendi leblebi gibi durdu. Bence şuan idare etmek lazım kariyerli ama yaşını almış adamlarla. Samatta izlemedim, YouTube ta baktım birkaç arkadaş çok pozisyona giriyor ama çok kaçıyor demiş bilmiyorum 10-12m gibi parayı tekrar riske atarmıyız. Nicolas ucuzsa gelebilir bence neden marcao olmasın ya da daha iyisi ama maliyet para dar boğaz acı gerçekler.

Takipteyim
İyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt