Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri alindigina göre banegayi unutun belhanda satisini da unutun, arkalarina bi adam alinir top kapip oyun kurabilen tamam. Diagne dingili gidince de artik samatta mi olur falcao mu olur bi forvet gelir

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Seri Nice'de 6 oynuyordu ama sert bir oyuncu değil.

Defanstan topları o çıkarıyor. Serkan Reçber'in 6 numara demesinin sebebi o zaten.

Modern 6 numaralardan. Biz tabi hep tek yönlü düşünüyoruz 6 numaraları...

Bana göre de Seri 6 numaraya daha yakın özellikle Nice'in oynadığı taktikte kesinlikle 6 numara oynuyordu.
Yok ya burda dalga geçmek icin sol açık deniyor adamlara anlatamıyorum.
Bi ön libero dedik ona taktılar.
Ben de tam olarak senin dediğini anlatmaya çalıştım.
Hala 8 diyorlar.
Adam orta saha yayının gerisinde oynuyor genelde.
Ama hücuma da çıkması onu farklı kılan özelliği.
Sen bu adamı bizim Selçuğu oynattığımız gibi oynatamazsın.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

adamin piyasasi 25m euro ya. 8ini 6no.da oynat 8ini 8de geri kalan 8m euroyu 10no oynat. Adam çok yönlü. :)

Yok ya burda dalga geçmek icin sol açık deniyor adamlara anlatamıyorum.
Bi ön libero dedik ona taktılar.
Ben de tam olarak senin dediğini anlatmaya çalıştım.
Hala 8 diyorlar.
Adam orta saha yayının gerisinde oynuyor genelde.
Ama hücuma da çıkması onu farklı kılan özelliği.
Sen bu adamı bizim Selçuğu oynattığımız gibi oynatamazsın.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben söylediklerine katılıyorum renktaş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam yanılıyorsun. Dediginiz gibi olsaydi 10 numaralar bitmezdi. Çünkü 10 numara dedigin adam forvet gibi skora da katki veren adam. Artık günümüzde paldır küldür hücumdan ziyade mantıklı hücumlar. Sonuca yönelik hücumlar ve en önemlisi toplu hücum toplu savunma olayi hakim.

Her ne kadar hep en iyi oyuncularla oynadığı icin sevmesem de bunun en büyük örneği Pep Guardiola. Adam Fernandinho'dan neler yarattı. Gitti ilkay i aldi. Silva yi orta sahaya koydu. Bu senede Rodri' yi aldi. Bu adamlar hep cift oynayan adamlar.

Ek olarak Ajax-Tottenham eslemesinde lucas in meziyeti ve 2.yaridaki kipranis olmasa Tottenham varlik gösteremedi. Sebebinden biri de Wanyama nin çapa olarak hücumda hep bir kisi eksik bırakması. Pas opsiyonunu düşürmesi.

Inan dedigin gibi degerlenecek olsa top rated takimlar çoktan yatirimlarini ona göre yaparlardi. Bu takimlar bizden 2 3 kat ilerideler suanda. Keza Barca nin De jong u almasi. Gecen sene Arthur u almasi. Ve önümüzdeki sene yedekte Busquets in oturacagini düşündüğümüzde artik çapa oyunculara rehavet çok yok.

Yani aslinda şöyle sen aldigin o oyuncudan verim alsan bile oyuncunun elit takimlar tarafindan alicisi çıkmaz .

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10 numaralar bitti çünkü tempo arttı.Bu tempolarda ancak messi gibi bir istisna yürüyerek oynar.Verdiğin city örneği çok dominant dostum.city ve bir dönemin barçası çok net bir 6 numaraya ihtiyaç duymayabilir. Adamlar zaten topu vermiyor ki.Ama bak liverpoola.Bir fabinho epey yük çekiyor.İnan bana o olmasa önde ki adamların geri gelmemesi çok sırıtır.Alıcısı çıkmaz konusuna katılırım ama hucumcuların bu kadar oynatılmak istenildiği yerde arkada tüm yükü çekecek bir " hamal" her zaman değerlidir.

Selçuk da zaman zaman stoperlere kadar gelip topu alıyordu yalnız. Odamı önlibero oluyor şimdi?

Seri iki yönü oynaya bilen ama hücumda daha etkili olan bir orta saha oyuncusu diye anlaşalım bari hadi .

Önlibero ama kesinlikle değil. Top kapma beceresi bir kere okadar iyi değil bir önlibero için.

Seri alindigina göre banegayi unutun belhanda satisini da unutun, arkalarina bi adam alinir top kapip oyun kurabilen tamam. Diagne dingili gidince de artik samatta mi olur falcao mu olur bi forvet gelir

—————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Reis elbet gidecek Belhanda... Bizimde sevdiğimiz bir kardesimizdir kendileri. Bunu kabullenmek gerek :)

Olması gereken o bence de.

Direk 11 aldıysak Babel'i kanatlar kan ağlar.

En azından bir kanadın mutlaka uçak olması lazım.

Onyekuru şart bence.
Onyekuru opsiyonlu çok mu zor be.

Camia olarak gerçekten geçiş dönemindeyiz boğulacaksak büyük denizde boğulacağız oyun bazında da itibar bazında da kalibre yukarıya doğru çıkmaya başladı belli ki Seri transferinden artık işi bilene veriyoruz.

Bu ligi zaten ediyoruz da tamamen domine edip gözü Avrupa'ya çevirmek Ali Sami Yen ve arkadaşlarının çizdiği hedefe ilerlemek şart.

Bu arada Falcao'yu istemememizin sebebi kalitesiz olması falan değil.

1-Bonservissiz bile olsa bahsedilen maaşları vermeye gerek yok. (4-5 milyon euro artık kimseye verme lüksümüz yok)
2-Bu sezon attığı gollere bakılırsa artık eski gücünde değil fizik olarak. Vuruşları hiç net değildi. Geçmiş sakatlıkları etkisi büyük bu söylediğimde.
3-Ffp varken bonservis dönüşü olmayan adamlara para yatırmamak lazım.

Yoksa kimse Falcao'nun kalitesini tartışmaz gelsin der ama inanın bu döviz kurlarında bahsedilen paraları verirsek bize yazıklar olsun.

Geçmişten bir gram bile ders alınmamış demektir.

Bence de gitmeli. Japonlarin fiziği zaten yok yaşlısı hiç çekilmez

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kendine iyi bakıyor aslında.
Bende gitmeli diyorum orasi ayrı
images%20(7).webp

falcao zaten burda

Belhanda, 10 numarali formayi birakmali bence. Nice'deki gibi 5 numara giyinsin kalacaksa. 10 numara beklentileri cok yükseltiyor ona da agir geliyor.

Ön libero stoperi kazma olan takımlar için değilmi stoper pası ön liberoya verir ön libero oyunu kurar ama defans ileri çıkmakta zorlanır

Stoperi pas yapan takımlarda ise seri gibi oyuncular yokmu orta sahaya yakın bölgede duran kısa ve uzun pası iyi adamlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

seri her maçta 2 tane asistlik uzun pas atıyo galiba : (

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt