Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Günümüz transfer piyasasında bizim 2000 jenerasyonunu hayal etsenize dostlar.İnanılmaz yüksek paralar kazanabilirdik.Sadece şu üçlüyü bile muazzam paralara satabilirdik.Ben hocanın modern düşündüğünü planlıyorum.
Yeni Emre-Suat-Okan üçlüsü yakalamaya çalışıyor.
Belhanda-Seri-B2B biri gelecek bence. Bu B2B hafif sert bir oyuncu da olursa tadından yenmez.
Dün Etebo haberleri vardı bakalım ne olacak? Ben pahalı (Cuellar tarzı) çapa aldırmaz diyorum hoca.
Esiti olabilir çünkü onu ucuza kapatabiliriz. Dönem dönem çapanın lazım olacağı maçlarda olacak.
Onyekuru opsiyonlu çok mu zor be.
Camia olarak gerçekten geçiş dönemindeyiz boğulacaksak büyük denizde boğulacağız oyun bazında da itibar bazında da kalibre yukarıya doğru çıkmaya başladı belli ki Seri transferinden artık işi bilene veriyoruz.
Bu ligi zaten ediyoruz da tamamen domine edip gözü Avrupa'ya çevirmek Ali Sami Yen ve arkadaşlarının çizdiği hedefe ilerlemek şart.
Senin argümanında transfermarkt.com zaten sen kac maçını izlediysen konuşuyorsun.Adam niceteki zirve sezonunda (7 gol 10 asist) 36 mac cift yonlu oynamis 2 mac onlibero oynamis sadece. Adam cikiyor oncelikle yanlisi duzeltelim 6 numarayken cikis yapmistir asil mevkisi 6dir falan deyip ahkam kesiyor ya![]()
Reis benim nasıl Samatta delisi olduğumu en iyi GSCimbom forumundaki renktaşlarım biliyor ama düşün Falcao böyle bir topçu işte bana bile bu paylaşımı yaptırıyorYuhh reis ne Falcao'su ya senin ille de Samatta diyo olman lazim

2ci nokta düşündürücü.Bu arada Falcao'yu istemememizin sebebi kalitesiz olması falan değil.
1-Bonservissiz bile olsa bahsedilen maaşları vermeye gerek yok. (4-5 milyon euro artık kimseye verme lüksümüz yok)
2-Bu sezon attığı gollere bakılırsa artık eski gücünde değil fizik olarak. Vuruşları hiç net değildi. Geçmiş sakatlıkları etkisi büyük bu söylediğimde.
3-Ffp varken bonservis dönüşü olmayan adamlara para yatırmamak lazım.
Yoksa kimse Falcao'nun kalitesini tartışmaz gelsin der ama inanın bu döviz kurlarında bahsedilen paraları verirsek bize yazıklar olsun.
Geçmişten bir gram bile ders alınmamış demektir.
Ne diyorsun birader sen kim kimi izlememiş?İnsanlar izlemiyor . İzlemedikleri gibi araştırmıyor da bir yerlerden duyup sallıyorlar genelde . Adamın 5-6 maçını bile izlemiş olsalar futbol karakterini tarzını görseler hocası stoperde de oynatsa önemi yok şu tarz bir oyuncu diyebilirler fakat bir yerlerden duyup argüman üretmek daha kolay geliyor insanlara.
Hayırlısı olsun bazen hayatta ilginç fırsatlar ilginç zamanlarda ortaya çıkar Henry burayı ve Cimbomu çok seviyor ,inşallah karakterini ortaya koyup bu sezon da sonraki sezonlarda da bizimle olur.Zor ama opsiyon şart değil çocuğun kariyeri zaten fazla iyi olacak bize yedirmezler.
Geçiş döneminde işimizi kolaylaştırsın maddi olarak gerisi önemli değil.
Ben yine söylüyorum 3 yıl için Babel'e 10 milyon euro yatıracağıma bu parayı Onyekuru'nun bonservisi için kullanmak isterdim Ffp olmasa.
Leeds macindan sonra Hakan 45m luk olmustu bile. Hey gidi hey be.Günümüz transfer piyasasında bizim 2000 jenerasyonunu hayal etsenize dostlar.İnanılmaz yüksek paralar kazanabilirdik.Sadece şu üçlüyü bile muazzam paralara satabilirdik.