Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis bu sezon olsa 25 atardı. Gelecek sezon oynasa yine atardı bence. Bu duruma bakinca Gomis'in yaptığını Falcao hayli hayli yapar. Ve önemli olan verdiğimiz 3-4m euro değil aslında bonservissiz olup, vereceği katkidan dolayı bize kazandiracaklari

Ben hocanın modern düşündüğünü planlıyorum.

Yeni Emre-Suat-Okan üçlüsü yakalamaya çalışıyor.

Belhanda-Seri-B2B biri gelecek bence. Bu B2B hafif sert bir oyuncu da olursa tadından yenmez.

Dün Etebo haberleri vardı bakalım ne olacak? Ben pahalı (Cuellar tarzı) çapa aldırmaz diyorum hoca.

Esiti olabilir çünkü onu ucuza kapatabiliriz. Dönem dönem çapanın lazım olacağı maçlarda olacak.
Günümüz transfer piyasasında bizim 2000 jenerasyonunu hayal etsenize dostlar.İnanılmaz yüksek paralar kazanabilirdik.Sadece şu üçlüyü bile muazzam paralara satabilirdik.

Feghouli / Emre Mor
Belhanda / Jimmy Durmaz
Onyekuru / Babel
Falcao / Samatta

Böyle bir rotasyon Türkiye tarihinde var mı ?

Efsane olur Şubat gibi şampiyon oluruz.

Falcao mu Samatta mı sorularına Samatta diyenlerin de eminim içinden Falcao geçiyordur
Hayal etsenize bir 9 numaralı Galatasaray formasıyla
Çok isterim inşallah gelir de alırız formasını

Onyekuru opsiyonlu çok mu zor be.

Camia olarak gerçekten geçiş dönemindeyiz boğulacaksak büyük denizde boğulacağız oyun bazında da itibar bazında da kalibre yukarıya doğru çıkmaya başladı belli ki Seri transferinden artık işi bilene veriyoruz.

Bu ligi zaten ediyoruz da tamamen domine edip gözü Avrupa'ya çevirmek Ali Sami Yen ve arkadaşlarının çizdiği hedefe ilerlemek şart.

Zor ama opsiyon şart değil çocuğun kariyeri zaten fazla iyi olacak bize yedirmezler.

Geçiş döneminde işimizi kolaylaştırsın maddi olarak gerisi önemli değil.

Ben yine söylüyorum 3 yıl için Babel'e 10 milyon euro yatıracağıma bu parayı Onyekuru'nun bonservisi için kullanmak isterdim Ffp olmasa.

Biz linnesi 6 milyon euroya rusyaya gönderecektik sanki orada hata ettik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şaka maka akıllı davranilirsa ve sakatlik vs çıkmazsa luyindama ve marcao'dan 50-60m euro rahat kazanılabilir gelecek sezon...

seten diagne giderse falcao gelir demiş : (

Seri'nin uzaktan şut tehditi var sanırım. Duran topları da kullandırabiliriz.

Bu arada Falcao'yu istemememizin sebebi kalitesiz olması falan değil.

1-Bonservissiz bile olsa bahsedilen maaşları vermeye gerek yok. (4-5 milyon euro artık kimseye verme lüksümüz yok)
2-Bu sezon attığı gollere bakılırsa artık eski gücünde değil fizik olarak. Vuruşları hiç net değildi. Geçmiş sakatlıkları etkisi büyük bu söylediğimde.
3-Ffp varken bonservis dönüşü olmayan adamlara para yatırmamak lazım.

Yoksa kimse Falcao'nun kalitesini tartışmaz gelsin der ama inanın bu döviz kurlarında bahsedilen paraları verirsek bize yazıklar olsun.

Geçmişten bir gram bile ders alınmamış demektir.
2ci nokta düşündürücü.

Diğer konular vereceği katkıya bağlı bir durum bence.

Falcao diye adamı alıyorsan hedefin bir kere net şampiyonluk olmalı ama daha önemlisi Avrupa'da en az gruptan çıkmayı başarmak gerekir. Falcao tercübesi ve kalitesi ile bu uzak ihtimal olmaz ama garantiside yok bu işin sonuçta.

Gruptan killer ne kadar kadroları ile çıkamadı zamanında yani.

Falcao un ciddi katkısı olup ama gruptan çıkarsan geri dönüşü bu şekilde olur.

Samata yı bu arada bende tercih ederdim açıkçası. Kalitesine güvendiğim için ve yaşı da çok iyi

Ffp kuralları diyor çoğu arkadaş da.

Bonservisi az veya yok ise falcao süper olur.

Kimse yetenekli satış yapabilecek forvete hayır demiyor zaten bu ortak fikir ama şu anda hiç bir takım 10-12 den aşağı oyuncu vermez bir tek biz akıllı değiliz. Eğer satın alma opsiyonlu forvet alamayacaksak şu anda en iyisi falcao dur.

FalcAo sepette ise onceliklerimize bakıyoruz , olmaz ise süper iş olur.

İnsanlar izlemiyor . İzlemedikleri gibi araştırmıyor da bir yerlerden duyup sallıyorlar genelde . Adamın 5-6 maçını bile izlemiş olsalar futbol karakterini tarzını görseler hocası stoperde de oynatsa önemi yok şu tarz bir oyuncu diyebilirler fakat bir yerlerden duyup argüman üretmek daha kolay geliyor insanlara.
Ne diyorsun birader sen kim kimi izlememiş?
Kim kimi argüman alıyor?
Avrupa futbolunu takip eden bir sen misin burada?

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zor ama opsiyon şart değil çocuğun kariyeri zaten fazla iyi olacak bize yedirmezler.

Geçiş döneminde işimizi kolaylaştırsın maddi olarak gerisi önemli değil.

Ben yine söylüyorum 3 yıl için Babel'e 10 milyon euro yatıracağıma bu parayı Onyekuru'nun bonservisi için kullanmak isterdim Ffp olmasa.
Hayırlısı olsun bazen hayatta ilginç fırsatlar ilginç zamanlarda ortaya çıkar Henry burayı ve Cimbomu çok seviyor ,inşallah karakterini ortaya koyup bu sezon da sonraki sezonlarda da bizimle olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt