- 1 Mayıs 2018
- 57.951
- 48.714
- 3.873
Nampals Mendy işe yaramaz mı? St Étienne Île görüşüyormus
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
ilac olur, tam aradigimiz dos.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarılar eyşan tüm uzak dur ne varsa Esmerlerde varbugün ben de öyle sarisin uzun boylu ince bir hatuna asildim ama rest cekti : D
7 milyon Euro ya St Étienne aldı diyolarilac olur, tam aradigimiz dos.
sarisin esmer farketmez anlastigim sürece : DSarılar eyşan tüm uzak dur ne varsa Esmerlerde var
Güzel olur da ortasaha da boy iyice küçülecek öyleNampals Mendy işe yaramaz mı? St Étienne Île görüşüyormus
mvila ne olacakmış7 milyon Euro ya St Étienne aldı diyolar
nzonzi için yorum yapıyorsun. Josef nerden çıktı arkadaşım.bu takımın formasını josef gibi şerefsizler giymemeli
hayır beni neden yem ediyorsun. Ben nzonzi gelirse mutluluktan ağlarım diyorum. Josef karaktersizinin allah belasını versin. Tamam mı? 

Bence onyekuru yu bizden daha üst düzey hiçbir takım istemez gibi.Onyekuru'yu tekrar kiralamıcaz sanırım, bilgisi olan var mı?
yok Allah belasını vermesin josefin de,yolu bize düşmesinnzonzi için yorum yapıyorsun. Josef nerden çıktı arkadaşım.hayır beni neden yem ediyorsun. Ben nzonzi gelirse mutluluktan ağlarım diyorum. Josef karaktersizinin allah belasını versin. Tamam mı?
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karaktersiz omurgasız falan mı demek istiyorsun yaniBen bu falcaoyu tanju çolaka benzetiyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cuk oturur .Nampals Mendy işe yaramaz mı? St Étienne Île görüşüyormus
Bu iş yaş arkadaşlar kendimizi kandırmayalım. Daha gerçekçi hayallere bakalım biz.Monaco, Galatasaray ile Falcao için görüşüyor. Falcao'nun ayrılması durumunda Monaco, Milan'dan Andre Silva'yı transfer edecek.
(@NicoSchira)