- 23 Ocak 2019
- 25.668
- 33.379
- 2.273
gülperi falcao duyumu vermedi dimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gülperi falcao duyumu vermedi dimi
Sen bide Cem Dizdar’ı dinle
fenerbahcenin stopere ihtiyacı var aslındaBiz bu maiconu nasıl kosturemedik birine yahu.olusu 3 milyon euro ederdi
istesek alırız falcao yu ama fatih hoca yuksek maliyetli oyuncu ister mi takım dengesi açısından onu bilemiyorumSen bir şeyler biliyorsun belli ki. Falcao da son durum ne ?
furkan korkmaz sana cevap vermem arkamdan kolpacı diyenle muhatap olmam sen bana inanma zaten gerek yok6 NUMARA KIM OLAVAK REYĞZ
niyefurkan korkmaz sana cevap vermem arkamdan kolpacı diyenle muhatap olmam sen bana inanma zaten gerek yok
furkan korkmaz sana cevap vermem arkamdan kolpacı diyenle muhatap olmam sen bana inanma zaten gerek yok
Bunun gerçekleşmesi için 5 yabancı gitmesi gerekirCuellar-Banega-Falcao-Samatta-Onyekuru-Emre Mor. Bunlar gelirse tatmin eder sanırım.
Falcao haberlerine inanmiyorum
Hasan sas yalanladigi icin inanmiyorum acikcasi
Bana göre oyuncu bize önerildi veya birileri bize pazarlamaya calisiyor
Drogba sneijder i istemedimi iş yapan herkesi alıristesek alırız falcao yu ama fatih hoca yuksek maliyetli oyuncu ister mi takım dengesi açısından onu bilemiyorum
Cuellar-Banega-Falcao-Samatta-Onyekuru-Emre Mor. Bunlar gelirse tatmin eder sanırım.
ikiside olabilir ama cuellar daha yakın olma ihtimali nakambanın maliyeti daha yuksek cünkü ama ordada da willanin futbolcusu o indirim yapabilir ama belkide ismi duyulmayan baska bir futbolcu gelebilir su an için en yakın cuellar yarın ne olur bilemempeki ben sorim reis kim olur
cuellar
nakamba
bunlardan birimi
Vizyon ikonu Aysal Hazretleri de aynı düşünceyle olsa gerek, Burak-Selçuk' un sözleşmelerini kallavi zamla uzatmıştı!. Bu akla zarar hamle sebebiyle, birinin transferi birkaç yıl gecikmeyle ve daha düşük bedelle gerçekleşti, diğerine en az 7-8 milyon fazladan para ödedik. Yerli-yabancı olmaları dışında fark nedir sence?...