Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gülperi falcao duyumu vermedi dimi
1563490946056.webp

Falcao haberlerine inanmiyorum

Hasan sas yalanladigi icin inanmiyorum acikcasi

Bana göre oyuncu bize önerildi veya birileri bize pazarlamaya calisiyor

Cuellar-Banega-Falcao-Samatta-Onyekuru-Emre Mor. Bunlar gelirse tatmin eder sanırım.
Bunun gerçekleşmesi için 5 yabancı gitmesi gerekir
Ozornwafor--->kiralık
Diagne
Belhanda
hadi bir de Mariano desek 4 etti
Mitroglou kiralık bizde onun mecbur sözleşmesini feshederiz herhalde

Olmayacak şey değil yani

Falcao haberlerine inanmiyorum

Hasan sas yalanladigi icin inanmiyorum acikcasi

Bana göre oyuncu bize önerildi veya birileri bize pazarlamaya calisiyor

Galatasaray'ın tekrar satış yapamayacağı bir adama 7 milyon maaş verme lüksü yok

Bu lüks ülkede hiç bir takimda yok,millet birbirini eyliyor iste

Cuellar-Banega-Falcao-Samatta-Onyekuru-Emre Mor. Bunlar gelirse tatmin eder sanırım.
peki ben sorim reis kim olur

cuellar
nakamba

bunlardan birimi
ikiside olabilir ama cuellar daha yakın olma ihtimali nakambanın maliyeti daha yuksek cünkü ama ordada da willanin futbolcusu o indirim yapabilir ama belkide ismi duyulmayan baska bir futbolcu gelebilir su an için en yakın cuellar yarın ne olur bilemem

Şaka maka bugün önemli gelişmeler olacağını düşünen bir tek ben miyim
Heyecan yaptım

Vizyon ikonu Aysal Hazretleri de aynı düşünceyle olsa gerek, Burak-Selçuk' un sözleşmelerini kallavi zamla uzatmıştı!. Bu akla zarar hamle sebebiyle, birinin transferi birkaç yıl gecikmeyle ve daha düşük bedelle gerçekleşti, diğerine en az 7-8 milyon fazladan para ödedik. Yerli-yabancı olmaları dışında fark nedir sence?...

Burak'la Selcuk kotu oynadiklari sezondan sonra imzalamislardi.Gomis rekor kirmisti.Uzatma degil ama 1 milyon versek cozulebilirdi diye dusunuyorum.Surec hic iyi yonetilmedi.Taraftarin onune atildi.

Su an ismi gecenlerden Samatta disinda hala icime sinen bir forvet yok.Zaten kaliteli forvet de yok dunya piyasasinda artik.Gomis'le iyi uyusmustuk biraz daha zorlanabilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt