Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mariano kalacaksa ve linnese teklif varsa üzülerek satışını gerçekleştirelim rodriguez tarifesi

ömer de gidiyor şener-mariano-emre-nagatomo en azından ligi idare eder bu sezon

Allahaşkına gazozuna oynasan bile bir maçta 3 dakikada 3 gol yenmez yahu.

Bu adamlar profesyonel oyuncular bir de. Utandım görünce.

Şu forumdan 11 adam toplayıp leibzig karşısına ikinci devreye çıksak 3 dakikada 3 gol yemezdik kesinlkle.

maçı izleyince bir sürü soru çıktı
1. Ömer Bayram kimdir?

2. Selçuk İnan ile neden sözleşme yapıldı?

3. yedek kalecimiz yokmu?neden kaleyi boş bıraktık

4. Adem büyük kimdir neden alındı?

5. 2,5 milyon € etmeyecek olan Marcao Texeria nasıl olurda 25 milyon€ eder?

6. Dedikleri gibi Marcao için 7,8 milyon civarı teklif falan varsa neden hala satmazlar?

7. Marcao 25 ederse Ozornwafor 75 etmezmi?

8. Ahmet Çalık kimdir?

9. hazırlık maçları çokta önemli değildir skor falan ama abi bu nedir Allah aşkına?

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bro kusura bakma ama marcao konusunda saçmalamışsın unutma bu ilk hazırlık maçı ayağı süperligde ki ortasahaların %75 inden daha iyi ve daha genç gelişime açık ki yanında ahmet denilen teneke ile oynadı marcao bizim ligin üzerinde bir stpoer

VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mümkünse Batshuayi gelsin, mümkün degilse Falcao.

Bugün dinamik forvet ihtiyaci yine göze batti.

Bizimkiler kampa başlayalı daha 15 gün olmadı mı? bu takıma daha musleram luyi seri belhanda feg ve kesin bir dos ve forvet gelmeyecek mi? Bu karamsarlık bence çok saçma.Ayrıca babel ve jimy çok iyidiler.muhtemelen kadro muslera-marcao-luyi-nagatomo-mariano-yeni dos -esiti-belhanda-feg-- babel yada onyekurum-yeni sc olacak.

Yabancı sınırını da göz önünde bulundurursak bizim çok sağlam yerli bir stopere ihtiyacımız var ne yazık ki

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hazırlık maçında konsantrasyon eksikliği olur sorun değil.

Ayrıca orta sahasız oynadık neredeyse. Ne Jimmy oranın adamı ne Selçuk eski Selçuk.

Çok takılmaya gerek yok.

Marcao’yu geçen sezonki performansı ile eleştirmek, ne diyelim biraz ilginç. Çok akıllıca değil.

Bro kusura bakma ama marcao konusunda saçmalamışsın unutma bu ilk hazırlık maçı ayağı süperligde ki ortasahaların %75 inden daha iyi ve daha genç gelişime açık ki yanında ahmet denilen teneke ile oynadı marcao bizim ligin üzerinde bir stpoer

VFD 900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iyice dostum sizin gördüklerinizi nasıl oluyorsa ben göremiyorum hayret vallahi luyindama desen neyse diyecem , çok düz bir oyuncu hiçbir özelliği yok , nasıl ligin üstünde bir oyuncu çok garip

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt