Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siz Galatasaray taraftarısınız.takımın yarısından cogunun olmadıgı bi maçta,yeni transferler ve yedeklerin cıktıgı bi maçta takımın en iyi oyuncularından biri sorumluluk almaya kalkıstı ve batırdı diye suçlayamazsınız. 1 maçla adam gömülmeyecegi gibi hazırlık macıyla hiç gömülmez.

Kadir Çetinçalı meczupun teki ya, niye ciddiye alıyorsunuz. Şu Rodop’u, Kadir’i takip etmeyi bırakın bence. Tipleri bile bizi neden dinliyorsunuz diye bağırıyor.

Olcan diyon şef, gerçekten Olcan'a bayram mı edildi burada, öyleyse takibi bırakayım
yemin ederim dostum diğer kanada Sercan sarareri istiyodular birde , çoluk çocuk yazıyor sorun değil beğenmediğimbir oyuncuyu eleştirmek hakkımdır sen beğenirsin ayrı dava saygı duyarım ama hakareti asla kabul edemem ozaman hakaret bile yemistim anliycan

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

neyse jimy yalnız süperdi ya....o ne uzun paslar ve calım atıp top tasımaydı...mitroglu 10 kişi oynattı.selcuk cıkmalı dedim ama daha da kötü oldu.takım ilk golden sonra saçmaladı.selcuk olsa faul alır soguturdu oyunu.lepzigde pek bişey yoktu

Ulan senegalin hocası

Feg size koysun da rahatlayın

Ne demek ulan çatneyi oynatmamak. Niang denen andaval gol atmadan turnuvayı bitiriyor hala onu oynatıyosun.

yemin ederim dostum diğer kanada Sercan sarareri istiyodular birde , çoluk çocuk yazıyor sorun değil beğenmediğimbir oyuncuyu eleştirmek hakkımdır sen beğenirsin ayrı dava saygı duyarım ama hakareti asla kabul edemem ozaman hakaret bile yemistim anliycan

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla o onların ayıbı ama Marcao konusunda karşı taraftayım, Marcaoyu beğenmemen garip, hazırlık maçı üzerinden bu kadar uzatmak da bence gereksiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt