Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu aspordaki Mahmut Alpaslan ne kadar igrenc bir febeli Renkdaslar.

Savas çorlu Sneijder Drogba transfer günlerini anlatiyor Mahmut araya girip ama fenerde Anelkalari getirdi çok büyük oyuncular getirdi dedi hahaha ulan

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Sen hayirdir sana mi soracagim neyi tasiyip tasimayacagimi. Varsa yanlis olan birsey yonetim, modlar zaten duzeltir...

tenor (1).gif

Babel boyle oynuyorsa fazia defans anlaminda neredeyse sifir katki verdi.
Erencan insallah 3. yada 4. forvet olarak dusunulmuyordur yoksa köreltiriz bu cocugu potansiyeli bir hayli fazla bir genc.
Ozornwafor ve Erencan surekli forma giyebilecegi bir yerlere kiraya gitmeliler Turkiye dişina mumkunse.
İsmail , Ahmet , Omer , Adem takas icin kullanilmasi gereken isimler.

Yetiskin bir Aykut Ince günde 84 kere kirmizi verebilir

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Diagne, Mitroglou ve Yunus'un bu takimda artik kalmasi pek mantikli gelmiyor bana. Emre Mor, Henry Onyekuru ve bir forvetle bunlari degistirmek lazim. Adem Büyük'ten ise bir sey olacagini sanmiyorum. Belhanda 10 milyon euro ve üstü bir teklifte satilabilir.

arkadaşlar bakın Marcao benim gözümde 25 falan etmez bana göre çokta iyi bı oyuncu değil, bu bir, ikincisi kuş falan değilim, ergen falan hiç değilim yaşım 36 ,beğeniyor olabilirsiniz, sorun yok tepkide gosterebilirsiniz bundada sorun yok , ama hakareti kabul etmem , saygısızlık yapıp beğenmiyorum diye kimse haddini aşıp hakaret edip provoke etmesin kalp kirmayalim

PRA-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız Kostas için kampın yıldızı diyen spor gazetecisi acilen istifa etmeli.

Adam aynı bildiğimiz gibi geçen sene de yürüyerek oynuyordu bu maçta da bol bol yürüdü.

Geçen sene ne zaman ihtiyaç duysak sakattı. Bu parayı bırakıp gideceğini sanmam ama bir şeklide yollamalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt