Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu menemen belediyespor’un yanlis oyuncu transfer etme hikayesi dogru mu

Adamlar italya serie b’den jallow adinda bir oyuncu alacakken portekiz 3. Liginden jellow’u almislar

Durumu sonradan farketmisler saglik kontrolunden gecmedi numarasiyle göndermisler oyuncuyu hahahahha
transfermarkt almanya bile haberini yapti 2 gün önce
tam bi skandal
aynen öyle :D

Ya bu menemen belediyespor’un yanlis oyuncu transfer etme hikayesi dogru mu

Adamlar italya serie b’den jallow adinda bir oyuncu alacakken portekiz 3. Liginden jellow’u almislar

Durumu sonradan farketmisler saglik kontrolunden gecmedi numarasiyle göndermisler oyuncuyu hahahahha

Neden aklına geldi ya menemen deyince gece gece canım çekti

bize birtane Bruma , Onyekuru , Rodrigues tarzinda futbolcu lazim, suratli teknik ve cevik.
hizli atak yapabilmek icin boyle bir futbolcu sart , keza kontra ataklara filan cikmak icinde sart.
suan boyle 1 topcumuzu yok. Kanat oyuncularimiz var ama hic biri suratli degil

Bugün innsbruckda maci canli izledim..

Babael= zaman zaman top kaybetsede bileklerine acayip hakim adam kalite

Donk= baya güclü fizigi var ama laubali

Marcao= korkunc sekilde adam kaciriyo bugün baya kötü idi

Selcuk= skandal haci ölmüs bitmis birtane olumlu pas atamadi ayagindaki ayarina soxam

Jimmy= baya istekliydi rotasyon icin iyi hamle

Yunus= cöp bildigin vitaminsiz fos

Nagatomo mariano= ikiside fena degilerdi

Adem= bombos dolandi cöp

Ismail =bildigin kova abi cok közü

Mitroglou= istekli birseyler deniyor felan ama 1ci forvet asla olamaz bazen oyunda oldugunu unuttum

Linnes gencler zurnafor felan önümüzden gecti bunlarin hepsi acayip ciliz cocuk gibiydi hepsi

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bize birtane Bruma , Onyekuru , Rodrigues tarzinda futbolcu lazim, suratli teknik ve cevik.
hizli atak yapabilmek icin boyle bir futbolcu sart , keza kontra ataklara filan cikmak icinde sart.
suan boyle 1 topcumuzu yok. Kanat oyuncularimiz var ama hic biri suratli degil
jimy kanatta da cok iyi.metahanı kazanırsak o da var.rodrigues teknik değil bu arada.emre mor gelecek,onyekuruyu da alacagız inşallah

Bu nasil bi rezilliktir ya adamlar yanlis oyuncuyu transfer etmis allahim yarabbim hahahaha

kuşlar tinercileri geçmiş.. muriç bursaya gol attığı için havalanmışlar iyice

1563576729151.webp

selam iyi geceler hazırlık maçından bile ne kadar olumsuz yorum yapan olmus okudumda yangın tayfa cok kişi var sanırım forumda

jimy kanatta da cok iyi.metahanı kazanırsak o da var.rodrigues teknik değil bu arada.emre mor gelecek,onyekuruyu da alacagız inşallah

Jimmy iyi ama mesela rakip takim az yakalandigi anlarda yardirarak kosan bir kanat oyuncu lazim bence.
en mantikli secenek Emre Mor , bu tarzda bir topcumuz yok.
Suanki rodriguesi bilmiyorum nasil ama bizdeyken suratliydi

Muslera

Linnes-luyindama-maicon-naga

Cuellar-seri-banega

Feg-radamel-onye

Herkes kadro yaptı bir de ben yapayım dedim. Ligin içinden geçer bu 11.

Obü mikel Türkiye’nin en iyi transferiymiş: )))

Anlaşılan üst üste koyulup düdüklenme vaktiniz geldi Gs dan kalan diğerleri :giggle:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt