Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her hangi bir bilet kaydı bulunmuyor. Bende bu gece bir şeyler yok. Dün Çine Diagne satılmış demiştim. Onda da Kaynağım Transfer Sayfası diye bir Galatasaray fan sayfası idi. Necati İşbilen detayını biliyormuş. Twitter'da görmüştüm. Bu arada Twitter üyeliğim bulunmuyor.

Seri için burada sorun olmaz muhtemelen onun soğuk diye bahsettiği rusya falandır. Sonuçta adam ingilterede oynadı aşağı yuları burayla aynı. Yalnız sivas deplasmanı adamım diyeni madam yapar o başka bişey

Iyi bi stoper almazsak ne marcao nede luyindama kendilerini gelistirmezler nasil olsa yerimiz garanti dicekler

ne bekliyorsun imza atılmadan zülfo ağa gibi radamel falcao galatasaraydamı dememi bekliyorsun kesinleşince yazarım zaten seride imza atıldı ilk ben paylaştım okan kocukta imza atıldı ilk ben paylaştım okan kocukta bonserviz ödemeyeceğimizi okan kocuk sözleşmeyi feshedecek diyen de benim çarşamba sabahi senin çok güvendiğin ali naci 8 saat sonra yazdı. seriye hayırlı olsunu 14.58 de twett attım seten ali nacı saat kaçta atmıs bir bak bakalım

Kus bu kafesinden kacmis

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seri için burada sorun olmaz muhtemelen onun soğuk diye bahsettiği rusya falandır. Sonuçta adam ingilterede oynadı aşağı yuları burayla aynı. Yalnız sivas deplasmanı adamım diyeni madam yapar o başka bişey

Benim anlamadığım şu madem bu adamın böyle bir hastalığı var neden londra gibi yağmurun soğuğun eksik olmadığı bir yere gitmiş.?

Ayrıca premier lig takip başlığında mesajlarıma ulaştım 9 şubatta seriyi acayip övmüşüm o tarihte de götü donuyordur sahada.. Hastalık olayı gerçek gibi ama fazla takılmaya gerek yok

ahmet denizci renktaş arkadaşlar hiç ismi çıkmayan birini istiyor senden sanırsam

Bişey olmaz elektrikli battaniye ile sahaya kadar götürürüz olmadı.

Filipe Luis, Flamengo ile anlaşmaya vardı! Resmi imzaların yakın zamanda atılması bekleniyor!

Benim anlamadığım şu madem bu adamın böyle bir hastalığı var neden londra gibi yağmurun soğuğun eksik olmadığı bir yere gitmiş.?

Ayrıca premier lig takip başlığında mesajlarıma ulaştım 9 şubatta seriyi acayip övmüşüm o tarihte de götü donuyordur sahada.. Hastalık olayı gerçek gibi ama fazla takılmaya gerek yok
Kadir çetinçalımıdır nedir bu hastalığı öğrenmiş adamı sahada öldürdü bugün.

2 kutu viks sürünce hiç bişeyi kalmız kışın arslanımın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt