Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Örnegin Taffarel gidecekse bize yurtdisindan iyi bir kaleci egitmeni gelmeli. Eski kalecileri kaleci antrenörü yapmaktan ziyade kalecileri iyi egitip gelistirecek adamlar lazim (beslenmesinden tut, teknolojik imkânlari kullanmaya kadar).

Fitness ve kondisyon icin Bartali'nin etkisi bariz gözüküyor. Daha fazla böyle adamlar getirmeliyiz.

Gecen transfer dönemi Tetteh icin takimi 10+ milyon euro istemisti transferi uzadikca uzamisti , bu sene de Samatta icin 15 Milyon istiyorlarsa kalsin o vakit derim

Futbolcunun genel yetenegi önemli ama bence egitimi de cok önemli. Bizde bireysel olarak yetenekli topcular var. Halk olarak futbolu da begeniyoruz ama egitim (teknik, taktik, fitness, beslenme, psikolojik vs.) zayifiz.

Yurtdisi okullari yaparsin veya yapmazsin ama elindeki malzemeyi dogru egitmelisin ve buna imkânlarimiz var.
üst akil yok bizimkilerde, örnegin: bülent k. getirsen, necatiyi getirsen nebilim suat arif hakn s hic biri bi ise yaramaz, bunlar ne gördülerki sana ögretsinler, yapi komple degismeli futbolcular 150-160 lari topla gelecek yok diye vur nesteri, altyapiyi boylu boysuz sarti koy bu ne herbiri 150-160 boyunda bunlarin fizigi fitnessi nekadar olabilirki star görmeye calisiyoruz, bizim türkler gelistirmez kendilerini, öyle bi metalitemiz yok halk olarak cok uyusuk bi milletiz.

Bugün Diagne gitse, Samatta için KAP bildirimi gelse. Gece de Emre Mor 'u alsak.

Samatya bencede çok mantikli satamazsin diyen arkadaşlar gidin menajerlik oynayın siz
Golcü satması en kolay mevki adam bizde 1 şampiyonluk görsün biraz Avrupa maçına çıksın bak nasıl talipler çıkıyor
Üstelik bu çocuk Avrupa'da tanınıyor
Cagne gibi bir ruh hastası çöp oyuncu bile satiliyor

Gunaydin,hazirlik maci sonrasi burasi bayram yada cenaze evinde doner diye dun girmemistim ki iyi de yapmisim anladigim kadarı ile. Acaba ne zaman vazgececegiz oyunculari iki macla Messi ,bir macla Çöp ,takimi bir macla sampiyon ,iki macla orta sira takimi ilan etmekten.

üst akil yok bizimkilerde, örnegin: bülent k. getirsen, necatiyi getirsen nebilim suat arif hakn s hic biri bi ise yaramaz, bunlar ne gördülerki sana ögretsinler, yapi komple degismeli futbolcular 150-160 lari topla gelecek yok diye vur nesteri, altyapiyi boylu boysuz sarti koy bu ne herbiri 150-160 boyunda bunlarin fizigi fitnessi nekadar olabilirki star görmeye calisiyoruz, bizim türkler gelistirmez kendilerini, öyle bi metalitemiz yok halk olarak cok uyusuk bi milletiz.
Aynen öyle. Bu kisi yerli biri de olabilir ama sirf eski futbolcu diye birini getirmeyeceksin. Hatta bence yabanci kulüplerinde yillarca hizmet vermis tecrübeli birine parayi verip getireceksin. Bu adam ne kadar maas isteyebilir ki? Hadi diyelim ki en fazla senelik 250 bin euro. Senin zaten en ucuz topcun bundan fazla para kazaniyor.

Bence kulüp baskanlari da fazla güclü bu kulüplerin sirket yapimlarinda. Sanirim onlari denetleyen kurul "divan kurulu". Divan kurulu daha güclü sahislardan olusmali. Örnegin baskan olacak kisi divan kurulunda oturmali ve kulüpleri profesyonel CEOlar gibi birileri yönetmeli. Örnegin Haldun Üstünel (yas, tecrübe ve imaj olarak) gibi biri olmali.

Samatya bencede çok mantikli satamazsin diyen arkadaşlar gidin menajerlik oynayın siz
Golcü satması en kolay mevki adam bizde 1 şampiyonluk görsün biraz Avrupa maçına çıksın bak nasıl talipler çıkıyor
Üstelik bu çocuk Avrupa'da tanınıyor
Cagne gibi bir ruh hastası çöp oyuncu bile satiliyor
Fifacilara laf atiyorsun ama fifaci olsan kimi alirdin? Samatta mi Falcao mu?

Leipzig'de oynayan dünkü cirkef Candido (Brezilyali) henüz 18 yasindaymis. Üstelik Palmeiras u20'den gelmis. Bir de bizim 18 yasindakilere bak. Vay be. Altyapilara ciddi yatirimlar yapilmali ve beslenmeden yasam tarzina egitmenler tutulmali.
Şöyle transferler yapsak videosu bile yok deyip yerin dibine sokacaklar var

Fifacilara laf atiyorsun ama fifaci olsan kimi alirdin? Samatta mi Falcao mu?
Biri beleş biri bonservisli olacaksa ikisinide alırdım benim bildiğim terim eminim ikisinide istiyordur
Çünkü farklı tip forvetler al sana 2li forvet oyna
Samattayi kiralama şeklinde istiyoruz belli ama bence adamlar nakit para istiyor olmayacak gibi
Falcao hem.fizik hem mental olarak üst seviyelerde hala imkan varsa düşünmeden alırım falcao demek psikolojik üstünlüğün kelime karşılığı

Biri beleş biri bonservisli olacaksa ikisinide alırdım benim bildiğim terim eminim ikisinide istiyordur
Çünkü farklı tip forvetler al sana 2li forvet oyna
Samattayi kiralama şeklinde istiyoruz belli ama bence adamlar nakit para istiyor olmayacak gibi
Falcao hem.fizik hem mental olarak üst seviyelerde hala imkan varsa düşünmeden alırım falcao demek psikolojik üstünlüğün kelime karşılığı
Samatta hakkimda bir bilgim ve fikrim yok acikcasi, sadece videolardan izledim, 10-15m eder mi etmez mi bilemem, bizde basarili olur mu olamaz mi onu da bilemem, o karari verecek kisiler belli.

Dün daha ilk mactan benim icin su belli oldu ki: bize mümkünse mevkilerinde tartisilmayacak adamlar lazim. Örnegin Babel (begenirsin veya begenmezsin) dün bariz fark yaratti. Falcao üstelik ondan üst kalite. Yaratacagi etkiyi düsünemiyorum yani. Tartismali isimler ise cok göze batti yine (Adem, Selcuk vs.).

Erencan’ı beğendim. Biraz şutunu geliştirse biraz da fizik. Yeni Elmander olur. Uzun boyuna rağmen hızlı ve teknik.

ASLAN'IN FRED ISRARI - İngiliz basını, Galatasaray'ın Manchester United'ta fazla şans bulamayan 26 yaşındaki Fred'le görüşmelerini sürdürdüğünü iddia etti. Cim Bom orta saha oyuncusunu satın alma opsiyonu ile birlikte kiralamak istiyor. (AKŞAM)

2009 yılında kurulmasıyla ne alakası var paranın? Citynin ne kadar geçmişi vardı 10 yıl önce başarı olarak?

Red Bull gibi bir kaynak var üstüne daha geçen yıl 70 milyon euroya oyuncu sattı Leipzig dediğin takım.
City ile Leipzig'i kiyaslamak dogru degil bence. Sadece iki örnek vermek gerekirse City zaten EPL'in veya genel olarak Ingiltere'nin köklü kulüplerinden. Ayrica Manchester United rekabetinden de beslenen bir kulüp.

Bir zengin isadaminin City'yi alip yükseltmesini anlarim, cünkü ManU rekabetinden de beslenen bir kulüp. Örnegin suan bjk'yi satin alip, GS ve fb'ye rakip yapmak gibi bir sey benim icin.

Ama Leipzig hem "yaratilmis" bir kulüp hem de tamamiyla sponsor sayesinde ayakta duran bir kulüp. Sponsor kemer sikma ilan ettigi an düsüse gecerler (bundan önce hoffenheim'da oldugu gibi). Bu arada Hoffenheim da SAP'ye bagli yani dünyanin en büyük teknoloji sirketlerinden birine ama onlar finansal acidan artik daha temkinli yönetiliyorlar eskiye nazaran.

15 Vereceğimizi harbiden düşünüyor musunuz ?
Luyindama formulü ile 9,5-11 arası maliyeti olur.

Bazı şeyler okumadan cevaplanıyor. Çok değil bir kaç mesaj önce yazıyor.

Kulübünün 15M istediğine yönelik bir haber yapmış Ali Naci , bunun üzerinden 15 diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt