Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akhisar maçı 7 ağustosmuş o maça Feghouli dışında eldekiler yetişir gibi Belhanda,Luyindama,Muslera,Seri gibi isimler döner umarım kısa sürede Diagne gider forvet gelir

Akhisar maçı 11i
Muslera
Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
Seri-Donk
Jimmy-Belhanda-Babel
Mitroglou

şeklinde olur gibi

City ile Leipzig'i kiyaslamak dogru degil bence. Sadece iki örnek vermek gerekirse City zaten EPL'in veya genel olarak Ingiltere'nin köklü kulüplerinden. Ayrica Manchester United rekabetinden de beslenen bir kulüp.

Bir zengin isadaminin City'yi alip yükseltmesini anlarim, cünkü ManU rekabetinden de beslenen bir kulüp. Örnegin suan bjk'yi satin alip, GS ve fb'ye rakip yapmak gibi bir sey benim icin.

Ama Leipzig hem "yaratilmis" bir kulüp hem de tamamiyla sponsor sayesinde ayakta duran bir kulüp. Sponsor kemer sikma ilan ettigi an düsüse gecerler (bundan önce hoffenheim'da oldugu gibi). Bu arada Hoffenheim da SAP'ye bagli yani dünyanin en büyük teknoloji sirketlerinden birine ama onlar finansal acidan artik daha temkinli yönetiliyorlar eskiye nazaran.
Konuyu çarpıtmaktan öteye götürmüşsün.

"Leipzig bile 13e transfer yapıyor." Bunun sebebi de arkalarındaki ekonomi ve doğru yönetim politikası. 10 yıllık takımın 500 milyon euro piyasa değeri var, yani paralar boşa akıtılmamış. Türkiyedeki tüm kulüplerin toplamından da daha fazla imkanları var. Fakiriz, kabul etmek lazım daha da fakirleşeceğiz hatta.

Everton Onyekuru teklifimize sıcak bakmıyormuş yabancı bir kaynaktan okudum gelse bile ağustos ortasında gelebilir gibi duruyor

15 milyon cok degil mi? Daha 1 yillik oyuncu ve yasi da 26 mi 27 mi ne. 15 milyona Fransa veya Brezilya'dan genc birisi bulunmaz mi?

Kardeşlerim bu yılki şampiyonluk gerçekten çok önemli. Bu yıl tüm takımlar kadro kaliteleri ne olursa olsun aşırı dirençli oynayacak bize karşı. Maçlara çok motive çıkacaklar. MHK, federasyon, FB, BJK hepsi üzerimize oynayacaklar. Aleyhimize yapılan hakem hataları kural hataları daha fazla olacak. Rahat şampiyonluğun aksine daha zorlu bir sene bizi bekliyor diye düşünüyorum.

Amaa eğerki bu sene söylediğim engelleri aşarsak sonraki sene artık ligimizde Bayern Juventus olma ihtimalimiz var. Ligi domine ederiz. 4 sene üst üste şampiyon olduk bestemizi. 5-6 sene olarak değiştiririz. Bu yüzden şu günlerde yönetimi mümkün olduğu kadar destekleyelim ki panik transferi yapmasınlar. 2 kritik bölgeye net transferler bu işi çözer. Biraz sabredelim inşallah 10-15 güne tüm transferleri bitirmiş olacağız. Hepimize hayırlı bir sezon diliyorum.

falcaoda son durumlar nedir beyler bosa heyecan mı yaptık yoksa

Kardeşlerim bu yılki şampiyonluk gerçekten çok önemli. Bu yıl tüm takımlar kadro kaliteleri ne olursa olsun aşırı dirençli oynayacak bize karşı. Maçlara çok motive çıkacaklar. MHK, federasyon, FB, BJK hepsi üzerimize oynayacaklar. Aleyhimize yapılan hakem hataları kural hataları daha fazla olacak. Rahat şampiyonluğun aksine daha zorlu bir sene bizi bekliyor diye düşünüyorum.

Amaa eğerki bu sene söylediğim engelleri aşarsak sonraki sene artık ligimizde Bayern Juventus olma ihtimalimiz var. Ligi domine ederiz. 4 sene üst üste şampiyon olduk bestemizi. 5-6 sene olarak değiştiririz. Bu yüzden şu günlerde yönetimi mümkün olduğu kadar destekleyelim ki panik transferi yapmasınlar. 2 kritik bölgeye net transferler bu işi çözer. Biraz sabredelim inşallah 10-15 güne tüm transferleri bitirmiş olacağız. Hepimize hayırlı bir sezon diliyorum.
İmzamı atıyorum

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

defansif orta saha ve forvetlerden sonra onyekuru da gelirse ileri uçta çok rahat bi takım oluruz .Set oyunu geçiş oyunu ikisini de oynarız ,onyekuru şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt