- 28 Haziran 2010
- 28.956
- 27.638
- 3.298
Bazı monacolular ben yedderin falcao ile alakası yok falcao davası icardi vb. ikinci santraforla alakalı diyorlar
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazı monacolular ben yedderin falcao ile alakası yok falcao davası icardi vb. ikinci santraforla alakalı diyorlar
Onu p....ç ligine yapiyorlar ben yedder de bizim taraftar gitti come to monaco yazdı ya aklınca icardi ye de yazdiracaklar..Bazı monacolular ben yedderin falcao ile alakası yok falcao davası icardi vb. ikinci santraforla alakalı diyorlar
Fransada kalmak istiyor olmasın adaş
Hic bir klubun elinden oyuncu kapamiyoruz,birine talip oluyoruz şayet o oyuncuya başka bir takım daha talip oluyorsa hepmiz biliyoruz ki o oyuncuyu kaybettik bu postta oldugu gibi.Resmen pavlovun kopegi gibi yapti bu yonetim bize.Ögrenilmis caresizlik.Bordeaux eğer bonservisini verecekse alır. Kiralıksa Galatasaray'da CL oynamak varken Bordeaux'a neden gitsin?
Hagi,Popescu
Taffarel niye yok?
falcao neyse de bana DOS lazım
Verilen tepkilere bakacak olursak, olur bence rts.Bu taraftar o sürprizi dürer büker o yöntime monte eder..
Pörsümüş Ribery yavşağından sürpriz mi olur lan..
Roma hazırlık maçlarında bile pek tercih etmemiş.
Çok hareketli değil diye tercih edilmemeye başlandı herhalde.