Emre Kaya Yıldız
Kırmızı Üye
- 1 Haziran 2015
- 1.517
- 1.306
- 1.523
Bu hafta İstanbul'a ayak basmazsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O degilde bu nasil gelecek kurmak anlamadim gitti yaw. 36lik ribery. 33luk falcao. 32lik babel. 33luk donk. 33luk mariano.
Bunlar genclesecek mi seneler gectikce ne olcak
Farkli bisey deniyoz herhalde
hoca forvet transferınden önce 6 numaranın cözülmesini neden istemedi acaba fernando gideli haftalar oldu
Onyekuru'yu kaça sattık reis takip edemiyorumda? Nasıl satarlar ya Onyekuru'yu? Çok ii değil miydi adam geçen sene fazla bir bonservis ödeyerek almış idik?O değilde kasamıza girmese de Onyekuru+ Ozan Kabak'tan 24 milyon euroluk satış çıkardı takımımız.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Futbolda gelecek diye bir şey yok. 2-3 senelik periyotlarla kadrolar yenilenir. Genç oyuncu olunca 10 sene kesintisiz katkı verecek diye bir şey yok.
Lafı nerenden anlıyorsun Onyekuru'nun kiralık olduğunu bilmeyecek kadar gerizekalı miyim?Onyekuru'yu kaça sattık reis takip edemiyorumda? Nasıl satarlar ya Onyekuru'yu? Çok ii değil miydi adam geçen sene fazla bir bonservis ödeyerek almış idik?
Ne kasıyon bu kadar herkesin klavyesinden yazıp ettiği ortamı?Lafı nerenden anlıyorsun Onyekuru'nun kiralık olduğunu bilmeyecek kadar gerizekalı miyim?
Ben takımın oyuncuları değerlendirmesinden bahsediyorum.
Saçma sapan lafların yüzünden forumdan soğuyor insanlar.
Şeref de senin yüzünden yazmıyor artık.
Adam gibi yaz kimsenin keyfini bozma
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falkaonun Esi su an monakoda mi? Insta kullanmadığım icin story görmüyorum
Apo: hadi da, salın falçao’yu, daha gidip bakayoko’yu alacağuz kimse uyanmadan, kiralayacaklarmışAS Monaco have opened talks with Tiémoué Bakayoko about a possible loan return from Chelsea AS Monaco in negotiations to sign Tiémoué Bakayoko on loan | Get French Football News
Sıktı monaco artik
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao yüzünden kafam bozuk ne yapalım kaldıramıyoruzNe kasıyon bu kadar herkesin klavyesinden yazıp ettiği ortamı?
Küçük çocuk gibi herkes alınıyor.
Polemik yaratma.