Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

O degilde bu nasil gelecek kurmak anlamadim gitti yaw. 36lik ribery. 33luk falcao. 32lik babel. 33luk donk. 33luk mariano.

Bunlar genclesecek mi seneler gectikce ne olcak

Farkli bisey deniyoz herhalde

Rodrigo 6-7 milyon arasi brüt aliyor. Mendes birde Valencianin sahibinin kankasi. Umarim araya girmezler.

Bizimkilerin falcao gelmeden diagne'yi salmayalım gibi düşüncesi olabilir mi? Diyoruz ya adamlar akıllı forvet almadan göndermiyor, belki bizimkilerde aynı kafadadır. Birde satılırsa paranız var bonservis verin olayına da dönebilir. Sıkıldım olumsuz düşünmekten biraz da pozitif olalım.

Diagne iyi topçu aslında objektif olarak baktığımızda. Satılmazsa kimse üzülmez. 25+ atar reyiz.

ondan degil aksine hareketli ama yeni hoca fonsecanın acıklaması vardı tecrübeyi sadece savunmada kullanacagız kolarov bizle kalacak ama nzonziyi düsünmüyorum tarzı demisti 2-3 hafta önce

ortasahada 2 tane genc velet var onlar oynuyor artık
Nzonzi ağır bir adam, öyle çok dinamik bir adam değil. 31 yaşını bile doldurmamış yaşlı da sayılmaz.

O degilde bu nasil gelecek kurmak anlamadim gitti yaw. 36lik ribery. 33luk falcao. 32lik babel. 33luk donk. 33luk mariano.

Bunlar genclesecek mi seneler gectikce ne olcak

Farkli bisey deniyoz herhalde

Futbolda gelecek diye bir şey yok. 2-3 senelik periyotlarla kadrolar yenilenir. Genç oyuncu olunca 10 sene kesintisiz katkı verecek diye bir şey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt