Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hafta İstanbul'a ayak basmazsa

indir.webp

hoca forvet transferınden önce 6 numaranın cözülmesini neden istemedi acaba fernando gideli haftalar oldu

O degilde bu nasil gelecek kurmak anlamadim gitti yaw. 36lik ribery. 33luk falcao. 32lik babel. 33luk donk. 33luk mariano.

Bunlar genclesecek mi seneler gectikce ne olcak

Farkli bisey deniyoz herhalde

1-2 sezon şampiyonluktan olma tahammül var mı bizde? 2 hazırlık maçı yüzünden asıp kesen toplumuz biz. Gelecek fasa fiso...

Futbolda gelecek diye bir şey yok. 2-3 senelik periyotlarla kadrolar yenilenir. Genç oyuncu olunca 10 sene kesintisiz katkı verecek diye bir şey yok.

ben söylemiyorum bunu. Hasan şaş söylüyor. git ona söyle futbolda gelecek yoktur diye. bakalım ne tepki verecek sana.

Onyekuru'yu kaça sattık reis takip edemiyorumda? Nasıl satarlar ya Onyekuru'yu? Çok ii değil miydi adam geçen sene fazla bir bonservis ödeyerek almış idik?
Lafı nerenden anlıyorsun Onyekuru'nun kiralık olduğunu bilmeyecek kadar gerizekalı miyim?
Ben takımın oyuncuları değerlendirmesinden bahsediyorum.
Saçma sapan lafların yüzünden forumdan soğuyor insanlar.
Şeref de senin yüzünden yazmıyor artık.
Adam gibi yaz kimsenin keyfini bozma

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dos
Yedek orta saha
Yedek stoper
Falcao
SPONSOR

Sponsor ve orta saha Falcao transferinden kat kat değerli diye düşünüyorum.Sponsorluğu gidip 3 daireye nefe vermeye devam etmezler inşallah

Yönetim ıkın ıkın 18 gün kaldı ha gayret..

Bu kadar mallık olamaz arkadaş ...

Bayram haftası bitti bitiyor ondan sonra ver elini son hafta açıklamalarla geçirirler sonra da elde var diagne..

En azından 6 numaraya birini alın be beceriksizler

Falkaonun Esi su an monakoda mi? Insta kullanmadığım icin story görmüyorum

Lafı nerenden anlıyorsun Onyekuru'nun kiralık olduğunu bilmeyecek kadar gerizekalı miyim?
Ben takımın oyuncuları değerlendirmesinden bahsediyorum.
Saçma sapan lafların yüzünden forumdan soğuyor insanlar.
Şeref de senin yüzünden yazmıyor artık.
Adam gibi yaz kimsenin keyfini bozma

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne kasıyon bu kadar herkesin klavyesinden yazıp ettiği ortamı?

Küçük çocuk gibi herkes alınıyor.

Polemik yaratma.

AS Monaco have opened talks with Tiémoué Bakayoko about a possible loan return from Chelsea AS Monaco in negotiations to sign Tiémoué Bakayoko on loan | Get French Football News

Sıktı monaco artik

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Apo: hadi da, salın falçao’yu, daha gidip bakayoko’yu alacağuz kimse uyanmadan, kiralayacaklarmış

Monaco: bakayoko’yu neden biz kiralamıyoruz ya. Dııııt dııt dıııt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt