Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valencia'nın Falcao'yu alacağını sanmam, Hem yaşlı hem temposu düşük artık o ligler için Valencia daha iyisinin peşine düşer o paralarla.

Rodrigo’nun gitmesi bizi bağlamaz. Falcao için herhangi bir girişimleri şu an yok. Birkaç haftadır zaten yok. Rodrigo’nun gitmesi yabancı kontenjanını azaltmadı. Ayrıca yabancı kontenjanı açıldığı an Otamendi’yi alacaklar. Stoper eksikleri var. Forvet için Andre Silva ya da Diego Costa gidebilir.

Bir yönetim düşünün ki taraftara zerre açıklama yapmayıp aylarca taraftarı stresten bitirsin sonra sözleşme imzalanmadığı halde çıkıp bırakın Falçao'yu bitirelim diye hava atsın + futbolcuyla fotoğraf çektirip internete düşürsün.. Şimdi bu transfer olsa rezalet olmasa rezalet.. Bunları yapan Apo çıkıp kendine elimizde sözleşme yok olur ya transfer yatarsa taraftar nezlinde 10 şiddetinde deprem olur diye düşünmüyorsa rezalet.. Yok Falcao ile anlaşmışsan çık bir son durumu açıkla deki biz Falcao'yla anlaştık ancak kulübü bonservis talep ediyor , biz Falcao'nun yüksek maaş ücretini taraftarımızın istemesi nedeniyle karşılayabiliriz ve Falcao'yla anlaşmaya vardık ancak ekstra bonservis sorun oluşturuyor.. Bu sorunun çözümü için beklemedeyiz desen bu taraftar seni boğar mı ?.. Şov yapar gibi gidiyorsun açıklama yapmadan günlerdir tık yok ve millet dolayısıyla kanser oluyor.. Buda ayrı bir rezalet..

İşte bu yüzden 45 yaş üstü , bir şeyin sonunu düşünmekten aciz adamlar yöneticilik yapmasın abi.. Apo Florya'da çay içsin , Türkiye içerisindeki görevlerde iş yapsın ama transfere bakmasın !!!

Falcaonun gelmesini cok istiyordum ama artik istemiyorum. 6 numara alsinlar alabiliyolarsa baska bi forvet alsinlar bu sene raziyim artik

Hayrovic ve Ontivero reisle oynarlardı.
Bu adamı bu transferler ile gömmek büyük ayıp olur. Aynı transfer dönemi alınan Alex Telles’i bir önceki dönemdeki Sneijder Drogba’yı ve Türk Futbolunun yönünü belki değiştiren Selçuk İnan, Burak Yılmaz gibi transferleri Faruk Süren mi yaptı ?

Bir cok taraftar bunlarin hayraniydi o dönemler... unutmayalim.
Yalan degil,ben bile heyecanlanmıştım. Sonra riva icin yetki vermediler kustum dedi gitti,arkadas simdiki yonetimi ibra etmediler adamlar mahkemeyle devam ettiler,o yuzden Aysal bende hayal kırıklığıdır,kalsa idi,ortami bozmasa idi arada bjk de şampiyon olamazdi ,fb de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt