Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.741
- 11.824
- 1.163
Valencia'nın Falcao'yu alacağını sanmam, Hem yaşlı hem temposu düşük artık o ligler için Valencia daha iyisinin peşine düşer o paralarla.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu zu kullananlara ayar oluyorum zu ne abi
Seref Aydin patladi. En cok buna uzuldum
Adam Kolombiyali,Zurihli degil. Emin olun çok daha fazla vahsete tanık olmuştur küçükken o topraklarda
Hayrovic ve Ontivero reisle oynarlardı.
Bir cok taraftar bunlarin hayraniydi o dönemler... unutmayalim.Hayrovic ve Ontivero reisle oynarlardı.
Hangi konudaSeref Aydin patladi. En cok buna uzuldum
Bu adamı bu transferler ile gömmek büyük ayıp olur. Aynı transfer dönemi alınan Alex Telles’i bir önceki dönemdeki Sneijder Drogba’yı ve Türk Futbolunun yönünü belki değiştiren Selçuk İnan, Burak Yılmaz gibi transferleri Faruk Süren mi yaptı ?Hayrovic ve Ontivero reisle oynarlardı.
????Seref Aydin patladi. En cok buna uzuldum
Yalan degil,ben bile heyecanlanmıştım. Sonra riva icin yetki vermediler kustum dedi gitti,arkadas simdiki yonetimi ibra etmediler adamlar mahkemeyle devam ettiler,o yuzden Aysal bende hayal kırıklığıdır,kalsa idi,ortami bozmasa idi arada bjk de şampiyon olamazdi ,fb de.Bir cok taraftar bunlarin hayraniydi o dönemler... unutmayalim.