Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her muhabir haftaya bir gün diyor 1 aydır, inanmayın sizde artık, kim tutturursa 'ben bildim' diyecek.

Asıl en gec 15 Ağustos'ta Falcao açıklanmazsa bu transfer iptal edilip alternatiflere geçmek lazım. Süre azalıyor.

Haftaya salı ya kadar bir taraftar da bile falcao heyecanı kalmaz erken almanın algısı çok başka olurdu bir işi de düzgün yapın transfer bittiyse 7 gün niye beklensin 7 gün beklenilecek se o transfer daha bitmemiştir her şey olabilir..

belhandayı satmak mı?takımın en hazır oyuncusu adam

Bizim başımızdaki beceriksizler kuramaz ya bende en başta olması gerekenleri düşünüp böyle bir bir kadro kurmuşum.
sen hala kalkmışsın şu müthiş kadronun güzelliğinden bahsetmen gerekirken yetersiz belhanda güzellemesi yapıyorsun.

gerçekten bizden hiçbir halt olmaz.bu taraftar profiliyle bizdeki beceriksiz yönetici bitmez.

falcao konusundada haftaya salı açıklanacak diye bir haber gördüm.
Gerçekten insanlarda utanma duygusu diye birşey kalmamış.Adamlar göstere göstere yalan atıyor ve hiç sıkılmıyor.İnsanda biraz onur olur..bu hepsi için geçerli..

Ben yangın tayfa ekibinden değilim. Hâla sabırlı olmamız gerektiğini düşünüyorum ancak yönetimin açıklama yapmamasını ve özellikle diagne konusundaki tutumunu çok çok yanlış buluyorum ve nöbet gerçekten sıkıcı olmaya başladı.

Yeminle soğudum bu Falcao dan herşey olumlu giderken hala imza atılmamasının sebebi sadece Falcao dur.

Ölye çakalki bu Falcao yönetimi traftarın kucağına attı.Muslera nin fotografin yorum yapmalar,basına galatasa hakkında yaptığı açıklamalar yaptığı şirinlikler vs. (Tabi bizim yönetimde bir avuç tuzla gitti bu olayların üstüne)

Şimdi diceksiniz nasil yonetimi taraftarn kucagına atti.Yaptigi sirinliklerle istedigi sarlari yonetimi vermeye mecbur birakti.

Baska bir sebebi yok artik bu kadar etkilesimin.

Bir cok taraftar bunlarin hayraniydi o dönemler... unutmayalim.

Daha dün gibi hatırlıyorum hayroviç yüzünden biz beceriksiz yönetimi eleştirip doğru yolda olmadığımızı söylüyorduk.Ama o dönemlerde şimdi ve her sene olduğu gibi hayroviç güzellemeleri yapılıyordu.Değişen hiçbirşey yok.Her transfer dönemi ayı.
taraftarın çok büyük çoğunluğu aynı.

6996E233-1BA3-4945-BD9D-4676F696987B.png

modlara sesleniyorum kufur serbest olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt