- 28 Ağustos 2018
- 2.049
- 1.962
- 698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç bi halt olmaz yalaka tayfa sucuklarını almaya devam ettikten sonra. Geçen sene de aynısı oldu kim gitti ? Zaten bu rahatlık sebebiyle bu kadar umursamaz davranıyorlarTaraftarın sabrı bitti. Taşması için tek bir damla gerekiyor. Kopacak tufanda kim gider kim kalır orasını yönetim düşünsün.
beyler sakin olup seviyenizi koruyun sohbet edelim diye giriyoruz da foruma, siz .... çıkardınız.
Galatasaray başkanına "omurgasız" gibi hakaretler edemezsiniz. Eleştirmek ayrı hakaret ayrı.
kusura bakmada senin gibilere dursunla duygun layıkYönetim mi şampiyon yaptı? Göndermek için taciz ettikleri, 40 takla attıkları feghouli ve gönderdikleri gomis yaptı.
kendi paylaşmadı, basına sızdı veya sızdırıldı. Bu konuda ben de eleştirdim ama hakaret etmek olmaz.Baskana yok, Apo denen herif o resmi paylasmiycakti. Insanlarla dalga geciyolar. Sabrimiz tasdi artik.
Iyi fikir..9 yıldır foruma üyeyim nolursunuz bi 5 dakika Falcao işine ve Diagne'ye sövmeyi serbest bırakın rahatça bir basiyım yoksa sinirden devreleri yakacam
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiç bi halt olmaz yalaka tayfa sucuklarını aldıktan sonra. Geçen sene de aynısı oldu kim gitti ? Zaten bu rahatlık sebebiyle bu kadar rahat davranıyorlar
Dursun’u günahım kadar sevmem ama onun aldığı topçular 2 senedir çok zor iki şampiyonluk yaşattı bize. Nankörlüğün lüzumu yok.kusura bakmada senin gibilere dursunla duygun layık