Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne olmus buralara ya? Ortalik alev alev? Kacirdigim bir duyum veya habermi var?

Istifa naralari cogalmis. Suan daha 20 gun yokmu transfer sezonunun sonlanmasina? Nedir bu tavirlar? Ilgilendigimiz oyuncular hepsi A class. Oyle rahatca transfer edemiyorsun iste. Birsuru meselesi cikiyor. Kimse bana: ozaman baska bir oyuncuya gitsinler, bizmi istedik a class oyuncu demesin. Burda Marcao ilk aciklandiginda yine yonetime sallayanlar olmustu kim bu çöp diyip.

Biraz bekleyelim. Yonetim gecmisten ders almistir umarim. Yoksa 20 gun sonra hep birlikte asariz yönetimi. Bende katilirim. Ama simdi destek
Ulan diyelim 20 gün sonra geldiler bu adamlar fiziken hazır olacak takıma adaptasyon vs. derken onlara da minimumdan 2 hafta veriyorum etti sana 5 hafta bu süreçte deplasmanda kesin 3 puan alırız diyebiliyo musun? As takımda 2 bölgede oyuncu yok bildiğin. Son gün mü yönetimi kesicez?

Daha kış döneminde sopa uzatsalar konuşuyorlar diye eleştirmediniz mi adamları? Ne yapsınlar koç gibi sabah akşam hayal mi satsınlar sürekli .

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kurumsal olmak için iletişim şart. İletişimde şeffaflık gerektirir, hayal satmak değil.

Ulan diyelim 20 gün sonra geldiler bu adamlar fiziken hazır olacak takıma adaptasyon vs. derken onlara da minimumdan 2 hafta veriyorum etti sana 5 hafta bu süreçte deplasmanda kesin 3 puan alırız diyebiliyo musun? As takımda 2 bölgede oyuncu yok bildiğin. Son gün mü yönetimi kesicez?

Ulan kelimesinden sonra yazini okumadim zaten. Sakin ol. Git disarida takil. Boşa bukadar sinir stress sana yazik rengim.

Ulan kelimesinden sonra yazini okumadim zaten. Sakin ol. Git disarida takil. Boşa bukadar sinir stress sana yazik rengim.

Dostum ordaki ulan kelimesine takılma,boşver. Geri kalan cümleler yanlış mı ? Doğru söylüyor. Son gün transferine mi sevineceğiz gerçekten ? Yapılanlar yanlış değil mi ?

hava atmak icin fotoğraf atmasını biliyosunuz ama iş sponsor ve transferlere gelince yine aynı beceriksizlik. az biraz utanma olsa gecen sene'yi düşünür hocamızı ve taraftarı yine böyle kanser etmezdiniz. istifa edin

1565711512708.png

Ne amaçla atıldı bilemicem.

Yangıııııııııınnnnnnnn
Yangıııııııııınnnnnnnn vvaaaaarrrr,

BİRİLERİ İTFAİYE ÇAĞIRSIN!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt