Veli Çelebi
Parçalı Üye
- 25 Temmuz 2019
- 4.289
- 2.842
- 648
Yangın tayfa diye taştaş geçtikleriniz başımızdaki belaları defedendir beleş bilet peşinde koşan tarikatçı suçukçular değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan diyelim 20 gün sonra geldiler bu adamlar fiziken hazır olacak takıma adaptasyon vs. derken onlara da minimumdan 2 hafta veriyorum etti sana 5 hafta bu süreçte deplasmanda kesin 3 puan alırız diyebiliyo musun? As takımda 2 bölgede oyuncu yok bildiğin. Son gün mü yönetimi kesicez?Ne olmus buralara ya? Ortalik alev alev? Kacirdigim bir duyum veya habermi var?
Istifa naralari cogalmis. Suan daha 20 gun yokmu transfer sezonunun sonlanmasina? Nedir bu tavirlar? Ilgilendigimiz oyuncular hepsi A class. Oyle rahatca transfer edemiyorsun iste. Birsuru meselesi cikiyor. Kimse bana: ozaman baska bir oyuncuya gitsinler, bizmi istedik a class oyuncu demesin. Burda Marcao ilk aciklandiginda yine yonetime sallayanlar olmustu kim bu çöp diyip.
Biraz bekleyelim. Yonetim gecmisten ders almistir umarim. Yoksa 20 gun sonra hep birlikte asariz yönetimi. Bende katilirim. Ama simdi destek
Bu herif kim? Profilinde metrosexual ve troll for passion yaziyor.
Kurumsal olmak için iletişim şart. İletişimde şeffaflık gerektirir, hayal satmak değil.Daha kış döneminde sopa uzatsalar konuşuyorlar diye eleştirmediniz mi adamları? Ne yapsınlar koç gibi sabah akşam hayal mi satsınlar sürekli .
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi Falcao'dan bi like/ takip gelse forumun havası 360 derce değişir![]()
Ulan diyelim 20 gün sonra geldiler bu adamlar fiziken hazır olacak takıma adaptasyon vs. derken onlara da minimumdan 2 hafta veriyorum etti sana 5 hafta bu süreçte deplasmanda kesin 3 puan alırız diyebiliyo musun? As takımda 2 bölgede oyuncu yok bildiğin. Son gün mü yönetimi kesicez?
180 demek istedin heralde.Şimdi Falcao'dan bi like/ takip gelse forumun havası 360 derce değişir![]()
Ulan kelimesinden sonra yazini okumadim zaten. Sakin ol. Git disarida takil. Boşa bukadar sinir stress sana yazik rengim.
Sakinim ve zaten dışarıdayım, kendin gibi sanma herkesi. Sinir stres ettiğim şey senin gibi polyannacılık oynayan herifler. Çok boş yapıyosun, yapma.Ulan kelimesinden sonra yazini okumadim zaten. Sakin ol. Git disarida takil. Boşa bukadar sinir stress sana yazik rengim.