Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne demiş? Extra 3 milyon Euro verilecek dediğini ne zaman söylemiş? Tamam tersine o olayı yalanladı adam.
aynen kanka

1565719179870.webp

Hayır benim anlamadığım konu geçen devre arasına kadar yönetim istifa diyorduk. Adamlar cagne aldı kral yaptık. Adamlar luyinduma marcao aldılar bunlar kim lan yönetim istifa dedik,sonra adamlar tuttu kral yönetim yönetim çok iyi dedik şimdi bakıyorum falcao olaylarında yönetime bindiren bindirene flcao geldiği zaman da inşallah gelir kral yönetim büyük başkan olacak adım kadar eminim.

Kuşlar bize gülüyor yok bizimle dalga geçiyor bilmem ne bunları diyorsunuz tag açıp yüklenelim diyorsunuz kusura bakmayın da siz kendi kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz.

Her 3 kulübün durumunu ortaya koyuyorum, bu şartlar altında kuşların söyleyeceğinden utanmak için ya ciddi ezik olmak lazım yada burada troll yapıyor olmak lazım

Sadece transferde neden şeffaf olmadıkları çok açık değil mi?
Diger bütün konularda anında resmi siteden açıklama yapan bu yönetim transfer işlerini kaldıramıyor.

Farkında iseniz olayları hep transferin son gününe getirip öyle açıklama yapıyolar. Biz bunları nasıl olsa oyalarız nasıl olsa başımızda fatih hoca var iki gün sonra unutulur bu acemiliğimiz.

Ama bu sefer kurtulamazsınız öyle.

Sizden transfer bekleyende yok burda olay popüler gözükmek ve taraftarı kandırmak. Yıldız isimleri ortaya atıp oyalamak. Eldeki kadroyu tutmadan yıldız isimlerini satıp yerine adam almamaları.
Hep yarım yamalak bir tarafı eksik şampiyonluk yaşamaktan sıkıldık artık. Ya bu iş biter ya da bu işi beceremeyeb ekip ile yollar ayrılır.

UEFA birazcık baksaydı Fener'in birkaç yıl men yemesi lazımdı.Heriflerin açıkladıkları tüm sayılar şaibeli.Bizde de sadece Cagne böyle oldu işte.

ben de senin gibi 14.8 rakamına inanıyorum da uefa bu kadar malmıdır emin değilim

fenerinki parayı zengin adamları ile başka ticari ilişkilerle verip geri almak olur ve sonunda ellerinde kayıt olur diye düşünüyorum

Forvet transferi yapacaklarını ifade eden Albayrak, "Forvet alacağız. Belki de 2 forvet alacağız. Transfer bitmedi. Fatih Terim hocamızın sürprizleri bitmez. Ne zaman ne olacağı da belli olmaz. Biraz daha sabırlı olun" değerlendirmesini yaptı. Albayrak, "Forvetlerden biri yerli mi olacak?" şeklindeki soru üzerine, hayır yanıtını verdi.

Bunu hatırladınız mı hani forvet alacağız demişti sayın albayrak ve sonuç forvet almadan transferi kapatmıştık.
Abdurrahim albayrak'ın Galatasaraylılığına bir şey diyemem. Kusura bakmayın ama bu adam yalancı bildiğin yalancı taraftarı salak yerine koydu. Bu 1 kere de olmadı kaç kere oldu. İyi niyetli birisi olduğunu düşünmüyorum.

Şu taraftara bak gelip bir de sistem mistem diye kafamızın etini yemezler mi ?

Sabır = 0

Sistem diyen adamların Türkiye şartlarından haberi yok
Mevzu sabır değilki burada.

Çıkıp paramız yok ucuz maliyetli adamları alıcaz deseler daha az ses çıkardı, kimse Falcao gibi adam gelmeli dedi mi, hayır. Ee beklentiyi oluşturan da yönetim gerçekleştiremeyen de.

Çıkıp 2 forvet alıcaz deyip sezona forvetsiz girersen üstüne 5 ay sonra son gün panik hamleleri yaparsan üstüne 6 ay sonra yine işi son güne bırakırsan taraftara sabırsız demek doğru olmuyor.

UEFA birazcık baksaydı Fener'in birkaç yıl men yemesi lazımdı.Heriflerin açıkladıkları tüm sayılar şaibeli.Bizde de sadece Cagne böyle oldu işte.
Mümkün değil. Bizim iki şirket birleştirildiği. Özelikle her kuruşuna kuruşuna ffp delegesi tarafından göz altında tutulan bir kulüp bu tür hile yapması mümkün değil.

Ha yaptıysak bugün yarın çok büyük ceza gelir UEFA'dan ve peşinden spk dan.

✅6 numaran yok

✅yedek 6 numaran Donk

✅5bek var hiçbiri A kalite değil

✅Falcao’yu1,5 ayda alamadın eldekileri yollayamadın

✅kadro mühendisliğin sıfır;

-Soso

-Adem

-Emre

-Yunus

-Babel

-Jimmy

2kişi oynayacak yerde 6 kişi var ortasahada adam yok

✅12 oyuncun 30 ve üzeri yaşta!

Mevzu sabır değilki burada.

Çıkıp paramız yok ucuz maliyetli adamları alıcaz deseler daha az ses çıkardı, kimse Falcao gibi adam gelmeli dedi mi, hayır. Ee beklentiyi oluşturan da yönetim gerçekleştiremeyen de.

Çıkıp 2 forvet alıcaz deyip sezona forvetsiz girersen üstüne 5 ay sonra son gün panik hamleleri yaparsan üstüne 6 ay sonra yine işi son güne bırakırsan taraftara sabırsız demek doğru olmuyor.
Peki falcao beklenti oluşturmadı mı ?Cimbombom yazmalar v.b

Sadece transferde neden şeffaf olmadıkları çok açık değil mi?
Diger bütün konularda anında resmi siteden açıklama yapan bu yönetim transfer işlerini kaldıramıyor.

Farkında iseniz olayları hep transferin son gününe getirip öyle açıklama yapıyolar. Biz bunları nasıl olsa oyalarız nasıl olsa başımızda fatih hoca var iki gün sonra unutulur bu acemiliğimiz.

Ama bu sefer kurtulamazsınız öyle.

Sizden transfer bekleyende yok burda olay popüler gözükmek ve taraftarı kandırmak. Yıldız isimleri ortaya atıp oyalamak. Eldeki kadroyu tutmadan yıldız isimlerini satıp yerine adam almamaları.
Hep yarım yamalak bir tarafı eksik şampiyonluk yaşamaktan sıkıldık artık. Ya bu iş biter ya da bu işi beceremeyeb ekip ile yollar ayrılır.
Emre mordaki rezilliği de unutmayalım. Başkan cikip "emre yuvasına geldi, kapı bekleyelim" diyor sonra bir ton olay oluyor ve transfer anca iki hafta sonra bitiyor.

Hayır benim anlamadığım konu geçen devre arasına kadar yönetim istifa diyorduk. Adamlar cagne aldı kral yaptık. Adamlar luyinduma marcao aldılar bunlar kim lan yönetim istifa dedik,sonra adamlar tuttu kral yönetim yönetim çok iyi dedik şimdi bakıyorum falcao olaylarında yönetime bindiren bindirene flcao geldiği zaman da inşallah gelir kral yönetim büyük başkan olacak adım kadar eminim.

Senin bayagi bir alakan yok kulüple herhalde. Diagne geldiginde kimse kral yapmadi yönetimi.

Milletin bir ana baci sövmedigi kalmisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt