Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao gelir gelmez zerre umrumda olmazdi, zaten bunların getirebileceğine de hicbir zaman inanmadım. Ama o fotoyu niye servis ediyorsun bilader? Sen nasıl bir insansın yaw.

İyi ki 14 sene şampiyon olamadığımız dönemde yaşamamışsınız.Sabır sıfır.Tutturmuşsunuz 6 numara diye futbolun yeni kuralı herhalde 6 no yoksa gol yersin
Muhtemelen herkes senin gibi olduğu için 14 sene şampiyonluk gelmemiştir. Belli bir yere kadar sabır iyidir, ama gerekenden fazlası enayiliktir.

C8WkvSdW0AAWbnz.jpg

Transferi de geçtim. Çatne'yi satsalardı bari. Ffp'de eksideyiz. En azından o eksiyi kapatacak bir rakama satabilseler de uefa'dan men yemesek bari.

Bu konuda tahminim ; geçen sene İzmir Forum Bornova Avm'de yer alan Gsstore'da mevcut ürünlerin üzerine baskı yapıp satışa sunuyorlardı. (Örneğin Gomis tişörtüne o sen olsan bari yazısı eklemişlerdi.) Söyleyeceğim o ki forma satışı artması için oradaki bayii kendisi böyle bir şeye kalkışmış olabilir.

Habire aynı şeyi yazıyorum mümkün olduğunu Fener'de gördük.UEFA da temiz bir kurum değil.Seçimlerde destek verilsin diye veya sponsorluk kesilmesin diye bazı şeylere göz yumabilir.
Yahu mevzı cezaysa biz de almalıydık, Fener kendi açıkladı 57 m euro zarar var diye, Ceferin döneminde ceza verilmiyor Milan'a da vermeyeceklerdi Milan kısıtlama istemediğinden cezaya ok dedi Uefa metninde bile kulüple anlaşılarak denildi.

Uefa şaibeli bir kurum olabilir ama bunun için Kapta yazmayan rakam üzerinden konuşmak doğru değil ki bu bizim derdimiz de olmamalı, Diagne bugün gitmiyorsa tek mevzu para da değil zaten, adam karaktersiz her türlü pisliği yapıyor.

Isin ilginc tarafi simdi yangin yapanlar olasi falcao transferinden sonra hic birsey yasanmamis gibi davranacaklar herseyi unutacaklar

Daha önce bunu seri transferinden sonra gördük,sirf baskalarini germek icin troll amacli paylasimlar yapmayin

Transfer Planlamasi veya bu tarz elestiriler yapanlara saygim sonsuz,onlarin sayisi forum da az ama bunu da belirtmek lazim

Taraftar Modeste, Alan'dan özel ders alıp bilinçlendi, görünen o ki hala büte kalanlar var.
Bilinçli taraftar olmak, tepki vermek bazı arkadaşları neden rahatsız ediyor anlamadım. Bu taraftar çok olumsuz durumlar gördü son 3 transfer sezonu. Son haftaya kalırsa ne gibi çöpler geleceğini çok iyi biliyoruz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar, belhanda satilmazsa 3 arkadasa formasini alacagimin sözünü vermistim. Onlardan biri Ozan Puki, eger belhanda formasi isteyen varsa onu hak ettigini kanıtlasin alayim onlara da aklimda 2-3 kisi daha var ama tam emin olamıyorum

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt