Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu mevzı cezaysa biz de almalıydık, Fener kendi açıkladı 57 m euro zarar var diye, Ceferin döneminde ceza verilmiyor Milan'a da vermeyeceklerdi Milan kısıtlama istemediğinden cezaya ok dedi Uefa metninde bile kulüple anlaşılarak denildi.

Uefa şaibeli bir kurum olabilir ama bunun için Kapta yazmayan rakam üzerinden konuşmak doğru değil ki bu bizim derdimiz de olmamalı, Diagne bugün gitmiyorsa tek mevzu para da değil zaten, adam karaktersiz her türlü pisliği yapıyor.

Ben zaten UEFA'nın KAP'taki 10 milyonu baz alarak inceleme yapacağını düşünüyorum.

Bunun yanında el altından kılıfına uydururak para verdiğimize inanıyorum.Nasıl ki Fb'nin Kruse,Garry,Muriç vs. bonservis maaşına inanmıyorsam Cagne'nin 10 sayısına da inanmıyorum.13 veya 15 diyenlere niye bu kadar yüklenildi anlamadım

Forvetsizlikten Yapan bir grup vardı. Hatta tutmazsa en kötü Arabistan'a satarız diyorlardı.

Evet ama cogunluk bayagi tepki vermisti.

Zaten "nasil olsa Araplara satariz" kafasi yedi bitirdi bizi. Adim gibi eminim yönetim de ayni düsünceyle transfer etti bu adami, simdi de hic bir yere satamiyor beceriksizler.

Şimdide baktılar tepki var sosyal medyada forma fotoğrafları servis ediyorlar. Bir yönetim bu kadar sosyal medyadan yönetilemez.

Falcaonun yazdıkları bizi başlamaz ama albayrak fotoyu servis ediyorsa bedelini ödemeli. Beklentiyi yaratan Albayrak.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
%100

Monaco'ya gidiyorsan da almadan dönmeyeceksin döndüysen de çıkıp açıklayacaksın. Kendilerini öne atmayı biliyorlar anca.

falcao gelirse yangın tayfa bir kac gun susar sonra 6 numara nerde siye cikarlar piyasa o da gelirse ilk geriye düştüğümüz zaman çıkar one geçince gene kaybolurlar sonta ilk maglubiyette cikarlar böyle bir kısır döngü iste var bunlarda

Arkadaşlar, belhanda satilmazsa 3 arkadasa formasini alacagimin sözünü vermistim. Onlardan biri Ozan Puki, eger belhanda formasi isteyen varsa onu hak ettigini kanıtlasin alayim onlara da aklimda 2-3 kisi daha var ama tam emin olamıyorum

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
parmak kaldırdım hocam görürsün :D
şaka bi yana oldukça pahalı formalar ekonomini bozacaksa bi öğrenciye al kâfi.

Ben zaten UEFA'nın KAP'taki 10 milyonu baz alarak inceleme yapacağını düşünüyorum.

Bunun yanında el altından kılıfına uydururak para verdiğimize inanıyorum.Nasıl ki Fb'nin Kruse,Garry,Muriç vs. bonservis maaşına inanmıyorsam Cagne'nin 10 sayısına da inanmıyorum.13 veya 15 diyenlere niye bu kadar yüklenildi anlamadım
El altından para verilmiş olabilir umarım da öyle olmuştur. Ancak kulüpten çıkan paraların kaydı tutulur, o para her türlü çıkmıştır yani, el altından para kayıtsız olmalı.

El altından 10 kağıt üstüne para veren de gerizekalıdır orası ayrı, o paraya bir ton adam alınırdı 1 günde de biterdi.

Arkadaşlar, belhanda satilmazsa 3 arkadasa formasini alacagimin sözünü vermistim. Onlardan biri Ozan Puki, eger belhanda formasi isteyen varsa onu hak ettigini kanıtlasin alayim onlara da aklimda 2-3 kisi daha var ama tam emin olamıyorum

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
parçalı m beden bro..

Be hey Abdül, koskoca ikinci başkan sıfatı taşıyan tuhaf adam, futbolcu ile dönmeyeceksen ne bok yemeye gidiyorsun?

Bu iş için 40 tane aracı, menajer görevlendirmişken gerçekten ne bok yemeye gidiyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt