Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El altından para verilmiş olabilir umarım da öyle olmuştur. Ancak kulüpten çıkan paraların kaydı tutulur, o para her türlü çıkmıştır yani, el altından para kayıtsız olmalı.

El altından 10 kağıt üstüne para veren de gerizekalıdır orası ayrı, o paraya bir ton adam alınırdı 1 günde de biterdi.

Bence kulüpten çıkmadı.Albayrak-Ciner arasında bir şekilde halletti.

Allahı kitabı olan varsa şu takıma bir tane 6 numara alsın, stoperden devşirme adamı oynatıyoruz.

Ortalık yanıyor resmen ki doğal bişey artık taraftarın sabrı kalmadı geçmiş dönemde ki yapılan hatalarda bunda bayağı etken. Bundan sonra ne olur bilemem ancak bu durumun altından kalkamazlarsa 3 Eylül sabahını göremezler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar, belhanda satilmazsa 3 arkadasa formasini alacagimin sözünü vermistim. Onlardan biri Ozan Puki, eger belhanda formasi isteyen varsa onu hak ettigini kanıtlasin alayim onlara da aklimda 2-3 kisi daha var ama tam emin olamıyorum

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Yiğite al.

Taraftar olarak Diagne konusunda hatalayız ama yönetim de elinde 2 forvet varken ilk günden itibaren forvet aramaya başladı. Öncelik Diagne satışı olmali idi sonra forvet alınırdı. Vedat olmadi, sonra Falcao. Bizim 2 forvetimiz var zaten ve lige yeterli. Bize iyi bir orta saha ve stoper lazim gerekirse oynayabilecek seviyede. Orta saha çok kritik ve hicbir hamle yok.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14 sene şampiyonluğu göremediği halde Aslanlar gibi tribünleri dolduran sesi kısılana kadar bu şanlı Formayı destekleyen büyüklerimiz sizi görseydi eminim utanırlardı sizden

Be hey Abdül, koskoca ikinci başkan sıfatı taşıyan tuhaf adam, futbolcu ile dönmeyeceksen ne bok yemeye gidiyorsun?

Bu iş için 40 tane aracı, menajer görevlendirmişken gerçekten ne bok yemeye gidiyorsun?

%100 eminim menajer komisyonunu ödeyemiyorlar bak daha neler çıkacak bunun altından. Mendes iliğini kurutur bunların.

EB3bOEDWwAAes7D.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt