- 5 Eylül 2014
- 85.890
- 72.189
- 4.513
#büyükbaşkancengizçıldırdıtransferyapmıyor
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yusuf günay twitterdan dm den millete sabır bize güvenin demiş

El altından para verilmiş olabilir umarım da öyle olmuştur. Ancak kulüpten çıkan paraların kaydı tutulur, o para her türlü çıkmıştır yani, el altından para kayıtsız olmalı.
El altından 10 kağıt üstüne para veren de gerizekalıdır orası ayrı, o paraya bir ton adam alınırdı 1 günde de biterdi.
Yiğite al.Arkadaşlar, belhanda satilmazsa 3 arkadasa formasini alacagimin sözünü vermistim. Onlardan biri Ozan Puki, eger belhanda formasi isteyen varsa onu hak ettigini kanıtlasin alayim onlara daaklimda 2-3 kisi daha var ama tam emin olamıyorum
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Be hey Abdül, koskoca ikinci başkan sıfatı taşıyan tuhaf adam, futbolcu ile dönmeyeceksen ne bok yemeye gidiyorsun?
Bu iş için 40 tane aracı, menajer görevlendirmişken gerçekten ne bok yemeye gidiyorsun?
Başakşehir'in elenmesini mi bekliyorlar açıklamak için?
Kim tesislere gidiyor bilmiyorum ama biz testislere geldik. Orası bir hakikat.Evet beyler kim tesislere gidiyor şimdi ben gitmiyom
Her hafta sabir sabır bitti transfer dönemi.yusuf günay twitterdan dm den millete sabır bize güvenin demiş
Bunların uygulamaları yok mu oluşturulacak keşke video olsa
Monaco‘nun ortasina resmen truva ati yerlestirmisiz yavUlen OnyeKuruuu bir özcimbomlu olarak görevini yap Falcao'yu ikna et bize gönder.