falcao da öyle. monacolı biri falcao kalsın diyince kıyamet kopuyor akşam falcao Galatasaray ile igili bir şey beğenince bayram havası esiyor. asdfjkl
Hahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
falcao da öyle. monacolı biri falcao kalsın diyince kıyamet kopuyor akşam falcao Galatasaray ile igili bir şey beğenince bayram havası esiyor. asdfjkl
Şu taraftara bak gelip bir de sistem mistem diye kafamızın etini yemezler mi ?
Sabır = 0
Sistem diyen adamların Türkiye şartlarından haberi yok
Taraftar Modeste, Alan'dan özel ders alıp bilinçlendi, görünen o ki hala büte kalanlar var.
Ben talibim kralın formasınaArkadaşlar, belhanda satilmazsa 3 arkadasa formasini alacagimin sözünü vermistim. Onlardan biri Ozan Puki, eger belhanda formasi isteyen varsa onu hak ettigini kanıtlasin alayim onlara daaklimda 2-3 kisi daha var ama tam emin olamıyorum
——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Forvetsizlikten Yapan bir grup vardı. Hatta tutmazsa en kötü Arabistan'a satarız diyorlardı.Senin bayagi bir alakan yok kulüple herhalde. Diagne geldiginde kimse kral yapmadi yönetimi.
Milletin bir ana baci sövmedigi kalmisti.
Fener bizden farklı durumda Yapı olarak. Herifler iki şirkete bölünmüş. Bir şirketen diğerine hile yapıyor adamlar. Bizde öyle durum yokHabire aynı şeyi yazıyorum mümkün olduğunu Fener'de gördük.UEFA da temiz bir kurum değil.Seçimlerde destek verilsin diye veya sponsorluk kesilmesin diye bazı şeylere göz yumabilir.
Bana alman gerektiğinin farkında olduğun kanısındayımArkadaşlar, belhanda satilmazsa 3 arkadasa formasini alacagimin sözünü vermistim. Onlardan biri Ozan Puki, eger belhanda formasi isteyen varsa onu hak ettigini kanıtlasin alayim onlara daaklimda 2-3 kisi daha var ama tam emin olamıyorum
——————————————————

haydaaaaaaaaaa
Falcaonun yazdıkları bizi başlamaz ama albayrak fotoyu servis ediyorsa bedelini ödemeli. Beklentiyi yaratan Albayrak.Onun beklenti oluşturmasından bize ne? Yönetime bakarım ben, yönetimin süreci idare edişine bakarım.
Bir şeylerin yanlış olduğu çok açık, bu konuda da suçlu taraftar değil, bu taraftar çok cefa çekti hiç bir zaman da isim dilosu olmadı yine olmazdı. Ben adı ilk geçtiği dönem Falcao pahalı almayalım dedim mesela hala da gelmese sorun değil benim derdim 1 ay Banega, 1 ay Falcao ile gündemi meşgul etmek, bu planlama hatasıdır ve bu tarz ufak ayrıntılar senin geleceğini etkiliyor, bu sene ne zorluklar yaşadığımız ortada.
Şampiyonluk primi var yani öyle mi?Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Galatasaray şampiyon olursa Kasımpaşa'ya 3 milyon euro bonus ve Diagne'nin bir sonraki satışından da %25 (kardan) pay verilecek" haberi hakkında bugün açıklama yaptı.
Kasımpaşa ile Diagne'nin transferi için özel bir anlaşma yapıldığını ifade eden Cengiz, "Diagne ile Kasımpaşa ile özel bir sözleşme yaptık, mahramiyet olduğu için bunu açıklayamıyoruz. Kişiye sormuşlar, kişi kendinden bilir demiş. Ben söylenenleri duydum. İstenen istediği algıyı yaratsın, Galatasaray asla bir hile yaparak bir şeyler kazanmaz. Bizim aklımıza gelmeyen şeyler! Şampiyonluk primi var, Kasımpaşa bize yatacak. Bunları düşünen insanlar kendisine ihanet etsin" dedi.
Güzeloba gsstore duyumu almış.
Isin ilginc tarafi simdi yangin yapanlar olasi falcao transferinden sonra hic birsey yasanmamis gibi davranacaklar herseyi unutacaklar
Daha önce bunu seri transferinden sonra gördük,sirf baskalarini germek icin troll amacli paylasimlar yapmayin
Transfer Planlamasi veya bu tarz elestiriler yapanlara saygim sonsuz,onlarin sayisi forum da az ama bunu da belirtmek lazim
Kimse mağlubiyeti eleştirmiyor, takımın sahaya futbol namına hiçbir şey koymamasını eleştiriyor.Benim demek istediğim teknik konularla alakalı,hocayı eleştirenler içindi
Şu taraftarın 2-3 mağlubiyetle aldığı şekli hepimiz biliyoruz.Fiorentina maçından sonra bile yangın ortamına çevirdiler her yeri
BelhandAŞK'ı savunduğu için arkadaş ortamında dışlandığımı sana mesajlar kısmında ispatlayacağım...Arkadaşlar, belhanda satilmazsa 3 arkadasa formasini alacagimin sözünü vermistim. Onlardan biri Ozan Puki, eger belhanda formasi isteyen varsa onu hak ettigini kanıtlasin alayim onlara daaklimda 2-3 kisi daha var ama tam emin olamıyorum
——————————————————