- 4 Ağustos 2009
- 91.190
- 72.792
- 5.358
Falcao gelir gelmez zerre umrumda olmazdi, zaten bunların getirebileceğine de hicbir zaman inanmadım. Ama o fotoyu niye servis ediyorsun bilader? Sen nasıl bir insansın yaw.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep sponsorlu satılıyor isteğe göre değil bu sene henüz belirsiz olunca sponsor storelarda sponsor olmayan formalar var hepAçıkçası bana pek ikna edici gelmedi formalarda isteğe göre sponsor basabiliyoruz diye biliyorum. Geçen sene ki aldığım formadan. Ama bakacağız.
her kelimenin altına imzamı atıyorum
Muhtemelen herkes senin gibi olduğu için 14 sene şampiyonluk gelmemiştir. Belli bir yere kadar sabır iyidir, ama gerekenden fazlası enayiliktir.İyi ki 14 sene şampiyon olamadığımız dönemde yaşamamışsınız.Sabır sıfır.Tutturmuşsunuz 6 numara diye futbolun yeni kuralı herhalde 6 no yoksa gol yersin
Ne dediği tam anlaşılmıyor ki burada. Özel anlaşma var diyor bilmem ne. 3 milyon+ var haberini doğrulamıştır. Herşey olabilir bu özel anlaşma kısmında.3 milyon da olabilir bilmem Futbol topuda.
Tumden yonetimi kovalim bence resimi servis edersen olacagi budurbu olay gerçekse direk o şubedeki görevliler kovulsun kovulmayacaksa store ile ilgilenen yönetici işi bıraksın rezalet fotoğraftan büyük rezalet bu
falcao da öyle. monacolı biri falcao kalsın diyince kıyamet kopuyor akşam falcao Galatasaray ile igili bir şey beğenince bayram havası esiyor. asdfjklTeşekkür ederim.
Gercek cikti
Yahu mevzı cezaysa biz de almalıydık, Fener kendi açıkladı 57 m euro zarar var diye, Ceferin döneminde ceza verilmiyor Milan'a da vermeyeceklerdi Milan kısıtlama istemediğinden cezaya ok dedi Uefa metninde bile kulüple anlaşılarak denildi.Habire aynı şeyi yazıyorum mümkün olduğunu Fener'de gördük.UEFA da temiz bir kurum değil.Seçimlerde destek verilsin diye veya sponsorluk kesilmesin diye bazı şeylere göz yumabilir.
Abi bir pazarlık bile değil, bu videoyu mu baz alıcaz Allah aşkına
Bilinçli taraftar olmak, tepki vermek bazı arkadaşları neden rahatsız ediyor anlamadım. Bu taraftar çok olumsuz durumlar gördü son 3 transfer sezonu. Son haftaya kalırsa ne gibi çöpler geleceğini çok iyi biliyoruz.Taraftar Modeste, Alan'dan özel ders alıp bilinçlendi, görünen o ki hala büte kalanlar var.
aklimda 2-3 kisi daha var ama tam emin olamıyorum