Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar, belhanda satilmazsa 3 arkadasa formasini alacagimin sözünü vermistim. Onlardan biri Ozan Puki, eger belhanda formasi isteyen varsa onu hak ettigini kanıtlasin alayim onlara da aklimda 2-3 kisi daha var ama tam emin olamıyorum

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
Kralhanda forması halısaha performansımı inanılmaz artırır hem ben de onun gibi 8.5 oynuyorum bundan daha geçerli bir sebep olamaz heralde 😂

14 sene şampiyonluğu göremediği halde Aslanlar gibi tribünleri dolduran sesi kısılana kadar bu şanlı Formayı destekleyen büyüklerimiz sizi görseydi eminim utanırlardı sizden
14seneden sonra gelen şampiyonluğun üstüne kapalıya bu pankartı asan büyüklerimiz mi utancaktı bizden 😂😂😂

1565720346255.webp

Transfer olmayacaksa bir an önce çıkıp açıklasınlar. Korkunun ecele faydası yok. Beklemek her şeyi daha kötü yapıyor, tepki daha da büyüyor. Olumsuz bir durum yoksa da bir şeyler söylesinler. İş tatlı transfer heyecanı noktasını çoktan geçti artık.

görüntü var daha ne istiyorsun

Üstad demek istediğim kağıt üzerinde 15 milyon istediğimizi sağır sultan bile biliyor, tanımadığı bir adam sorunca 15 milyon demiş olabilir. Ama arap kulüpleri ne teklif etti, biz kaça kadar indik de olmadı falan bilmiyoruz. Bigün diyorlar ki en yüksek 8 milyon teklif var, öbür gün diyorlar ki 13 milyon var ama diagne gitmiyor. Bunlarla ilgili resmi bilgi yok, neyin ne olduğunu bilmiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt