Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saka maka adamlar falcayo hala bitirmediler bi daha yildiz transfer beklemeyen bunlardan

star-gazetesi-13-eylul-2000.webp

Rezil kepazelik bir durum yok Falcaodan bahsediyoruz Vedat muriq değil bu senin marka değerin gibi onun da bir marka değeri var.. Koskoca Falcao bizim fotoya cimbombom yazdıysa iş bitmiş demektir.. İlla yönetimi aklama derdinde değilm karşı tarafın da büyük yanlışları var
Falcaodan bahsediyoruz eyw. Ama 2 ay nedir abi koca 2 aydan bahsediyoruz 1 ay banega 2 ay falcao ile transfer sezonunu kapatiyoruz.

Ben isme cisme bakmıyorum artık tempolu futbolcu istiyorum takımda.. Zaten hep yaşlı klas ayaklar var bizim ihtiyacımız enerji.. Mehmet özcan videolarda enerjik gibi duruyor umarım rotasyon için alınır cüzi ücretle..

Mesele falcao degilki bu yonetimin B C D planlari yok hicte olmadi simdi idmanda falcao sakatlansa 3 ay sonra geri donecek olsa bizim yonetim ne yapar inanilma merak ediyorum

Mevlutumu transfer edecekler

O foto ciddi bir mesajdi hatta o fotodan sonra monaco devlet baskani falcao ile gorusecek haberleri vardi

her şekilde yorumlanabilir belkide "ben anlaştım zorluk çıkarmayın" da demek istemiş olabilir. sonuç da fotoğrafı apo çektirmiştir ve servis etmiştir belkide o taraftara rahat olun mesajı vermiştir vs vs.

Bir şey diyecem ama vurmayın yerden yere.

Screenshot_2019-08-13-23-14-45.webp

Bu herif üzerinde Galatasaray forması varken tipi çok tatlı geliyor bana. :(

Tabi bir de kafa kırık. :(

Gomis kalsaydi eger,su an orta sahayi komple yenilemistik bu santrafor isini hem beceremiyoruz hem de cok vaktimizi aliyor.En buyuk eksik olan orta sahaya odaklanamiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt