Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Saka maka adamlar falcayo hala bitirmediler bi daha yildiz transfer beklemeyen bunlardan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Monaconun devlet hiyerarsisini bilmiyorum kusura bakmaMonaco devlet başkanı değil, prensi var benim bildiğim.
BaktımMonaconun devlet hiyerarsisini bilmiyorum kusura bakma
Falcaodan bahsediyoruz eyw. Ama 2 ay nedir abi koca 2 aydan bahsediyoruz 1 ay banega 2 ay falcao ile transfer sezonunu kapatiyoruz.Rezil kepazelik bir durum yok Falcaodan bahsediyoruz Vedat muriq değil bu senin marka değerin gibi onun da bir marka değeri var.. Koskoca Falcao bizim fotoya cimbombom yazdıysa iş bitmiş demektir.. İlla yönetimi aklama derdinde değilm karşı tarafın da büyük yanlışları var
Ulan o zaman da fakirmisiz be
Döner mi?Porto atti 56 dk. 3-1
Sans varDöner mi?
Abi bu adam almamış olsaydı bu kadar salak değildir herhalde beğenip dursun hala fotoları
O foto ciddi bir mesajdi hatta o fotodan sonra monaco devlet baskani falcao ile gorusecek haberleri vardi
Mesele falcao degilki bu yonetimin B C D planlari yok hicte olmadi simdi idmanda falcao sakatlansa 3 ay sonra geri donecek olsa bizim yonetim ne yapar inanilma merak ediyorum
Mevlutumu transfer edecekler
De Ben Yedder ne zaman açıklanacak o da bi sorunAbdurrahim bu kadar amatör değildir ısrarla fotoğraf falan beğeniyor bence ben yedderden sonra açıklanacak