Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EB23PDiWsAAi5ww.webp

Chelsea Abdul Rahman Babaya forma numarasi bile vermemis. Tek sene sözlesmesi kalmis ve Augsburg zamaninda begendim oyuncuydu.

Bizim icin ucuz firsat transfer olabilirmi Mariano veya Nagatomo giderse? Yuto belki sag tarafa cekilebilir. Orda topu hep sol dan sag ayagina cekmeye gerek kalmaz

eyvallah genelde rutindi. ama sende enterasan bi şey var melih. seninle ne zaman konuşşam süper olaylar oluyor hayatımda biraz önce hollywood'da yaşayan üniversiteden arkadaşımdan iş teklifi aldım. o konuyu konuşuyordum. hollywood'a gidiyorum. o yazının üzerine Galatasaray bayrağı asmayan en adi şerefsizdir...
üstat nasılsın görüşmeyeli

Eyvallah daha bismillah dedim kuşlukla suçlandım :)
Bak güzel kardeşim eğer kuşlukla suçlanmak istemiyorsan gönderilerinde mantık barındıracaksın. Fernando'nun skora etkisi derken neyi kast ettin? 58 maçta 4 gol 4 asist yapmış adam. Onyekuru'yu biz satmadık çocuk kiralıktı kulübüne döndü kulübü sattı. Sıcak para istediler o paraya çıkmamız da mümkün değildi. Antuvari yorumlar yapıp burda kuş değilim diye boşuna çırpınma

SON DAKİKA - Daniel Sturridge'in annesi ve babası, İstanbul'a geldi!

falcao'nun son bir maç oynamasını isteyen(doğruysa) jardim'in gerçek yüzü işte abaza jardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt