Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
Yalniz havada hic KAP kokusu yok yine... bu atesi söndürme ey yönetim, körük getir, mazot dök...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu habere göre Sevilla istiyormuş. Bu adamlar orta saha koleksiyonu kuruyor. Belki Banega'yı salarlar
Nzonzi miili takimda kantenin yedegi insan kanteyi alir yedegini ne yapacagiz anlamadimkiKante'yi alsak o mevki için boyu kısa diyecekler olacaktır. N'Zonzi şu anda o mevkiye alabileceğimiz en iyi futbolculardan birisi dolu dolu bir futbolcu
ne lan bu ? cevap verin oğlum elimde bıçak çocuk çakozlayacak davayı kucağımda uyu diye yatırdım huysuzlanmaya başladı...
Hocayı hiç tanımamışsın sen anlaşılan... Hoca takımı Belhanda üzerine kurdu bile 2 senedir...bence hocanın kafasında belhandayı yollayıp banega'yla oynamak var
Bu habere göre Sevilla istiyormuş. Bu adamlar orta saha koleksiyonu kuruyor. Belki Banega'yı salarlar
üstat nasılsın görüşmeyeli
Bak güzel kardeşim eğer kuşlukla suçlanmak istemiyorsan gönderilerinde mantık barındıracaksın. Fernando'nun skora etkisi derken neyi kast ettin? 58 maçta 4 gol 4 asist yapmış adam. Onyekuru'yu biz satmadık çocuk kiralıktı kulübüne döndü kulübü sattı. Sıcak para istediler o paraya çıkmamız da mümkün değildi. Antuvari yorumlar yapıp burda kuş değilim diye boşuna çırpınmaEyvallah daha bismillah dedim kuşlukla suçlandım![]()
SON DAKİKA - Daniel Sturridge'in annesi ve babası, İstanbul'a geldi!