Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao hard seviyeyi secip buraya gelecektir

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Ismarlama haber. Monaco burda telaş yaptırıp 1-2 milyon bişeyler koparmaya çalışıyor bonservis için bunu görmek kolay

Falcao nun iyi bir alternatifi varsa çokta üzülmem bu saatten sonra. Kabak tadı verdi zaten. Eğer azıcık bir gerçeklik payı varasa masadan kalksınlar Galatasaray seni istiyorsa öp başına koy.

Sanırsın Monaco, Falcao ile sözleşme uzattığını açıkladı. Ne oluyor arkadaşlar, sakin biraz. :ubulut::dans:

Zaten Monaco'nun bırakmak istemediği ortada. Bu transferin birkaç güne biteceğini düşünüyorum. Monaco son kurşununu sıkıyor işte kaptanı için.

Bence bu yönetim Messiyi de transfer etse bu rezilliğin affı yoktur.

Zor yaşam dediği nedir yahu. İstanbulda yıllık 5 milyon euro kazanan birinin hayatı nasıl zor olabilir ki?

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ismarlama haber. Monaco burda telaş yaptırıp 1-2 milyon bişeyler koparmaya çalışıyor bonservis için bunu görmek kolay
Ya abi ben monaconun 2 milyon euro için bu kadar uğraşacağına inanmıyorum.Adamlar zaten 5-6 yıldır kaç milyon euro kar yapmış başkanları rus milyarder.2 milyon euro için 2 ay bekletmezler

Nasıl bu kadar rahatsınız yav ? olmayan onlarca transferden sonra. Adam bizi ayakta kullansa bile bizim yönetimin uyanacağını sanmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt