Kaan Yaman
Sarı Üye
- 31 Ocak 2019
- 504
- 506
- 588
Yok mu bir Şeref Aydın harmanız be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizde hakemlere soccar ız bu kadroyla rahat ol rengimBüyük pislikler döner lig de, Nihat Özdemir hakemleri devreye sokar
![]()
Ne yakışıyor forma da aslana yaa
Modeste ve alan transferinden canı çok yandı taraftarın. Normal tepkiler de, kusursuz geçen bir yaz transfer döneminden sonra bu kadar da ilerlemisken 1 habere göre ortalığı yangın yerine çevirmek nankorluktur. Bu takım şu şekilde başlasın lige gene şampiyon olacak kudrete sahip. Ama bizim hedef cl olmalı oraya kafaya oynamaya başladığımız an ligde 10 puan takar şampiyon oluruz zaten.Ümit Davala niye takip etsin adamı gelmeyecekse.Nzonzi keza öyle.Alan transferi Modeste olayından sonra taraftar haklı olarak güvenmiyor.Yarın Falcao ile ilgili bi gelisme olur bence.
Ne zaman gelecek mesela?Her şeye atlamayin hemen Lequipe mi yazmış yerim onları bana herhangi bir olumsuz bilgi gelmedi şuana kadar Falcao gelecek inşallah
Falcao'nun biran önce gelmesi lazım.
Fenerbahce'nin Bolu'ya kaleci satışı vardı, hiç oynamayan adama 1 milyon euro gibi, biz de satabiliriz bu şekilde adamlar.
Benim bildiğim monaco da vergi yok. Hatta psg monacoya transfer olan oyuncular içinde vergi verilmesi için federasyona baskı yapıyordu.Beyler sakin olun avrupada vergi olayi var bunu gecenler arastirdim en yüksek vergi orani fransada türkiye de en az vergi ödenen ülke
Bir oyuncuya türkiyede net 1 mio euro maas ödüyorda kulüb kasadan 1.19 mio cikiyor
Fransada 1 mio euro maasa kasadan 2.74 mio euro cikiyor
Yani bizim teklif 3 sene icin nerden baksan 18 mio dur
Monaco 18 mio euro net maas ödeyebilmesi icin brüt 49.32 mio euro ödemesi lazim
Net bilgidir.
Fransada vergi orani 60-70 % civari
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstad Nzonzi transferi hakkındaki görüşlerini alalım.Sanki bu saatten sonra Falcao'nun gelmemesi bizim için daha hayırlı olacak.
Hem takım içi maddi dengeyi sarsmaz
Hem ufak bir sakatlıkta tüm paralar heba olmamış olur.