Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnter ile icardi arasında sanki bir sorun var
İtalya’da roma ve juventus istiyor diye biliyorum ama rakip takıma vermek istemiyorlar

TFF, her kulübe ayrı ayrı transfer harcama limiti verecekmiş, uymayanlara transfer kısıtlaması veya puan silme cezası vereceklermiş.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mendesle ahmet bulut bir transferin içindeyse sağlam para yedirmen lazım. bizimkilerde umarım bu tuzağa düşmemek için almıyordur falcaoyu

takip etti de ne oldu alamadık adamı bence şuan ters totem deniyorlar.Takibi bırakarak.Bence Falcao gelecek gelmezsede batşuşayi gelse süper olur ya.
valla keşke batshuayi alsak 1+1 kiralık falan bir şekilde 2 senelik kadromuza katsak ben illa Falcao olsun diyenlerden değilim.Ama diagne ve kostas olmasın şu kadroyu hiç edecekler

Tüm transfer sezonunu forvet mevkii için tek bir adamla geçirmek rezilliktir.Öncesinde forvetsiz sezona başladıysan,Alan,Pato,Modeste rezillikleri hafızalardayken ve Diagne ile Mitroğlu gibi iki kazığı bu kulübe soktuysan taraftarın en ufak olumsuzlukta yangın çıkarması çok normaldir.

Balotelliyi alalım işte yetenek olarak falcaodan kalır yanı yok siyahi genleri bizle uyusurda kafası kırık diyonuzda o adam duygusal diagne gibi karakter bozukluğu yok neyse o adam burda taraftar bağrına basarsa hayvan gibi şey eder lige

Valla gına geldi Falcao dan şu an batsuayi gelse daha Cok sevinirim artık.
Herkes falcao istiyor ama adam 33 yaşında 1 aydır bekliyoruz artık gelip antrenmana çıkman lazım
İsmi geçen 4 tane iyi adam var kim gelirse gelsin iş yapar
Falcao bağlandık bakalım hayırlısı

Falcao transferi olmaz ise çok sevdiğim Albayrak derhal istifa etmelidir. Sen Galatasaray camiasını temsil ediyorsun, kusura bakma da o fotoğrafı çektiriyorsun o adamı getireceksin. Yiyemeyeceğin işin altına yatmayacaksın.

Derhal istifa.

İnter ile icardi arasında sanki bir sorun var
İtalya’da roma ve juventus istiyor diye biliyorum ama rakip takıma vermek istemiyorlar
Sanki mi? Adamın eşi tüm kulübü karıştırdı yetmedi Icardi'yi gaza getirdi adamla kulüp karşıya geldi restleştiler. Inter sana forma yok dedi gitti Lukaku'yu aldı. Icardi de 2 yıl yatar paramı alırım dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt