Ozan Kozan
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2010
- 3.071
- 2.049
- 1.563
Diagne o beyin ve iş ahlakıyla bu saatten sonra verimli olursa insana bakışım seviye atlar.Mbaye Diagne-kostas ikilisiyle devam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne o beyin ve iş ahlakıyla bu saatten sonra verimli olursa insana bakışım seviye atlar.Mbaye Diagne-kostas ikilisiyle devam
takip etti de ne oldu alamadık adamı bence şuan ters totem deniyorlar.Takibi bırakarak.Bence Falcao gelecek gelmezsede batşuşayi gelse süper olur ya.ümit davala daha dün takip etmedi mi hangi ara takibi bıraktı
bedava alberto morenoyu almamız gerekirdi villareale mi ne gitti çok üzüldüm yaşı da henüz 27.. Denemeye değer bir riskti
valla keşke batshuayi alsak 1+1 kiralık falan bir şekilde 2 senelik kadromuza katsak ben illa Falcao olsun diyenlerden değilim.Ama diagne ve kostas olmasın şu kadroyu hiç edeceklertakip etti de ne oldu alamadık adamı bence şuan ters totem deniyorlar.Takibi bırakarak.Bence Falcao gelecek gelmezsede batşuşayi gelse süper olur ya.
Kuslara sokim.Simdiden kuslar bizle dalga gecmeye basladilar....
Herkes falcao istiyor ama adam 33 yaşında 1 aydır bekliyoruz artık gelip antrenmana çıkman lazımValla gına geldi Falcao dan şu an batsuayi gelse daha Cok sevinirim artık.
Ona da 10 veririm. Icardi, ceza sahasi disindan da feci çakiyor bu arada.Falcaonun son vuruslarina 10 üzerinden 10 dersek icardiye kaç verirsiniz?
bresca'ya gidiyorBalotelliyi alalım işte yetenek olarak falcaodan kalır yanı yok siyahi genleri bizle uyusurda kafası kırık diyonuzda o adam duygusal diagne gibi karakter bozukluğu yok neyse o adam burda taraftar bağrına basarsa hayvan gibi şey eder lige
Sanki mi? Adamın eşi tüm kulübü karıştırdı yetmedi Icardi'yi gaza getirdi adamla kulüp karşıya geldi restleştiler. Inter sana forma yok dedi gitti Lukaku'yu aldı. Icardi de 2 yıl yatar paramı alırım dedi.İnter ile icardi arasında sanki bir sorun var
İtalya’da roma ve juventus istiyor diye biliyorum ama rakip takıma vermek istemiyorlar