Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler ne istifası Allah aşkına hiç genel kurulu izledinizmi kimi getirmeyi düşünüyorsunuz
Ben canlı izledim iki kere Abdürrahim Albayrak hepsinden daha akıllı biri
Başkan hepsini cebinden çıkarır
Şansımıza boşta olan bir kaç kaliteli adam var

33 yaşında ki Falcao için kaç sayfadır yazmadıkları kalmadı lanet olsun bugunluk bana yeter bunlar Galatasaraylıysa Türkiye deki profil de buysa cl de başarı gelmesi bile muzice. Yönetim teklifi yaptı adam kabul etti, cimbombom diye yorumlar attı fotoları beğendi hopp monaco ile imza bu zaten ne kadar karaktersiz ve şerefsiz olduğunu gösteriyor(böyle birşey varsa), bu adam için bu kadar karalar bağlayıp yönetime saymakta bence bir o kadar fblik taraftar profili. ki onlar bile busene Adamlar 9 tane transfer yaptı hiç biri üst düzet adam değil, kolorov gelse resmen ali koça tapacaklar. Sana seri gelmiş Nzonzi gelmiş, Babel gelmiş Emre mor gelmiş, Lyundiama Marcao gelmiş hala bir falcao için abduraahim şöyle böyle. Şu adamın akibeti belli olana kadar birşey yazmamak okumamak mantıklı.

Albayrak'ı istifaya çağırma nedenim, sen profesyonel bir kulübün üst düzey yöneticisisin. Senin yapmış olduğun hareket tavır koca camiayı temsil eder. Alamayacağın ya da kesin anlaşma yapmadığın bir adamla fotoğraf çektirmek ne demek. Bu fotoğrafı basına göndermek ne demek. İş bilmez olabilirsin ama bazı konularda hata yapma lüksün kesinlikle olamaz, olmamalı. Yoksa adamın dürüstlüğüne içtenliğine birşey dediğimiz yok. Köy takımımı burası da bu şekilde hatalara sebep oluyorsun derler adama.

Abi burada Abdurrahimin tutumu önemli.Kameralardan kaçmadan adam gibi çıkıp şunları şunları denedik olmadı benim de fotoğraf konusunda hatam var özür dilerim elimizden geleni yaptık tarzı şeyler derse ben eminim taraftarın çoğu affeder.

Ama kameralardan kaçıp 2-3 galibiyet sonrası çıkıp konuşursa tepkiyi hak eder malesef.

Valla Alan için dedi işte. Elimizden geleni yaptık diye. Bak hafızalardan silinmiyor. Tepki olsun da istifa yanlış. Onu dedim zaten. Yoksa haklısın tepki olur, doğaldır.

Ama bak ; Galatasaray'da tüm çalıştığı yıllarda neleri doğru yapmış bu adam, neler kazandırmış bu kulübe? diye sor "ALANI ALOMODOOOO OMO" , "O FOTOGROFO FOLCOO OLE ÇOKTOROYORSON VO GOLMOYORSA GODOCOKSON!!11" tayfası iki cümle dahi kurmaz buraya. Ard arda 5 kere istifa yazacak kadar da Galatasaray kültürünü ve kurumsallığı da bilirler hea. Yersen tabi.

Neyse konuşmayayım daha fazla da elinde benzinle Galatasaray'ın üstüne bi şekilde döküp yakmak için bahane bekleyenlere yer açalım.

Ya ne falcaoau arkadas zaten ben basindan beri isteksizdim

Hem falcao kim yaaa falcao kim abicim

37 yasinda morugun teki, bi ayagi cukurda geberir gider bir seneye

Merhaba sayin Cengiz, bizde hangi fake hesapla bizi takip ettiginizi dusunuyorduk....

Sizi seviyoruz ama yavas yavas su kibir ruh haliyetinizden cikmalisiniz, ozellikle super kupa sonrasi paylasiminiz rezaletti, Allah korusun narsizme kadar yolu var

Iyi gunler baskan
Geçen sene forvet almadı diye yerden yere vurdum ama bu sene ağzımı birşey demem güzel transferler oldu Galatasarayda bir falcao içinde adamın emeklerini yemem.

Güzel bi transfer dönemi geçiriyoruz bu Falcao muhabbeti kabak tadı verse de ortalığı yangına vermeye gerek yok. Falcao olmazsa birileri alınır illa yönetim bu transfer dönemiyle benim güvenimi kazandı tekrardan.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çıkın açıklama yapın küfür edecem şimdi ya.Profesyonel iş yapacak adam lazım işte arkadaş.Milleti beklentiye sokmanın ne anlamı var.Teklif verdik oldu olmadı bu kadar işte uzadıkça boku çıktı.Amatör iş yapıyorlar.

Albayrağı severimde bu kaçıncı ya? yani bu iş olmazsa sırf bu resim olayı yüzünden koca klubü saçma sapan bir duruma sokacak

Monacoyum nerden gittik bulaştık bu adama
Şimdiye kadar üst düzey 2 adam alırdık

O harcama limiti trde is gormez

Duduklerler adami kamiiiil duduklerler

Hele kotu giden takimlar kiyameti koparir birlik olup tffyi indirir

046FE1F8-EA42-4F02-92DF-21143257697B.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt