Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canım cimbomlu kardeşlerim, şimdi bize ne lazım bi özet geçebilir misiniz?

Forvet lazım 1 as 1 yedek (diagne ve mitroğlu gidecek ya)
stoper lazım değl mi? Marcoa ve Luyindama'nın yedekleri yok şu anda?

başka eksik gedik yerimiz kaldı mı?

Başkana ve Apo’ya hakaret edenler siz bu yönetimi haketmiyorsunuz liseci zihniyeti er geç kıracağız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu zamana kadar dünya para kazanmış adam 3 5 milyon için bu kadar kişiyi oyuncak etmez diye düşünüyorum

Mevzunun sadece para olduğu düşünmüyorum şöyle düşün aile düzenini kurmuşsun keyfin de iyi kimse ne yaptığına ettiğine karışmıyor aynı belki de biraz altına paraya başka bi yerde sadece vaad edilenlerle gel burada çalış diyorlar sen ikna edenlere mi inanırsın yoksa şu anki rahatını bozmak istemezsin ben olsam olduğum yerde kalırım adam sonuçta GS taraftarı değil sadece bi futbolcu

inşallah 9'u istiyorum diye tutturur ben yedder
Ben falcao transferinin bittigini dusunuyorum. Buradan dönmez iş. Bonservis istemis olabilir monaco o yuzden bekletiyordur. Bir sekilde bu transfer biter. Yeddere forma numarasi verilmemesi de bu transfere baglanabilir. Yoksa onyekuruya numara verilmis. Yeddere de verirlerdi hemen.

Nzonzi transferi fenerlilerin ayarını epey bozdu
Neyse Allahtan mallar da İstiklal Marşından başka argümanla savunamıyorlar
Bu da çok tepki çeker
Konuya hala buradan yaklaşmaları nasıl ot olduklarının da ispatı.

O kadar kolay mı yabancı sınırını getirmek? Bunu bi kere önümüzü kesmek için yaptılar, herkes neyin ne olduğunu gördü. Ortada kötü giden hiçbirşey yokken amaç yine belli. Bu 6222 çocukları, şerefini s.ktiklerim bizi sahada yenemeyeceğini bildiği için aynı operasyona kalkışıyor. Bu sefer kolay değil Nihat denilen şerefsiz, o federasyonu başınıza yıkmayanın a...koyayim.

Nihat istiyor Şenol istiyor bir kulüpler birliği kaldı geçen sene çoğu kulübün istemediği sınır bakalım gelecek mi medya ve taraftarların %90 ı istemiyor sınır

Falcao yeni bir heyecan ariyor, cok belli, futbolun son yillarini atesli bir taraftar, hedefi ve hayali olan bir kulüpte gecirmek istiyor. Adam artik zevk icin oynamak istiyor, sade para icin degil. Kendi de söyledi zaten bunu. Sakin olun, bence Falcao 90% bizde.

Mevzunun sadece para olduğu düşünmüyorum şöyle düşün aile düzenini kurmuşsun keyfin de iyi kimse ne yaptığına ettiğine karışmıyor aynı belki de biraz altına paraya başka bi yerde sadece vaad edilenlerle gel burada çalış diyorlar sen ikna edenlere mi inanırsın yoksa şu anki rahatını bozmak istemezsin ben olsam olduğum yerde kalırım adam sonuçta GS taraftarı değil sadece bi futbolcu

Ben olsam yaşım olmuş 33 son bir heyecan yaşarım.

Bu tff başkan bozuntusu türk futbolunu düşünen birisi olmadığı ve çıkar peşinde olduğu bu açıklaması ile ispatlamış olmuştur.

Ilk onbirde milli marşı söyleyen olmadığı için BAZILARI rahatsızlık duymuş....

Milli marş okuyunca türk futbolu gelişecek ha?

Mal herifler. Kulüpler birliği ile yayıncı kuruluşu inşallah karşı duruş sergiler. 14 kalmalı hatta full serbest bırakılıp alt yapıya her yıl her kulüp tarafından ciddi yatırım zorluğu getirilmeli.

Orta uzun vaadede yerli kaliteli oyuncular bu şekilde zaten çoğalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt