Samet Fayda
Parçalı Üye
- 7 Temmuz 2019
- 3.052
- 2.413
- 698
Su is artık sonuclansın olmayacaksada alternatiflere bakalım lig basladı hala forvet yok ortada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
insanları yoran yekilierin like'ları, takipleri,fotoları,davul zurna ıle fransaya gıtmelerı. Yoksa taraftar boyle umursamazdı. Cok yanlıs yonettık surecı.Sabredeceksiniz.burda beklemekte çözüm değil.gidin hava alın

mantıklı Galatasaray sosyal medyadaki en güçlü ve en aktif Kullanıcıya sahip olan kulüp ben yeddere bile come to monaco yazısı bile inanılmaz fazla atıldı diye biliyorumSöyle düsünün, medya'da Falcao'ya olan ilginin farkinda. Gazeteler de tiklanma, reklam, reyting vs. üzerinden para kazaniyor. Simdi bu L'equipe haberini kim bilir kac yüz bin insan tikladi GS sayesinde.
Ismarlama haber oldugu cok belli prim ve rant saglamak icin. Rahat olun arkadaslar, moralinizi bozmayin.
Bunlar hep medya oyunlari.

Ben Yedder'i zaten biz getirdik Monaco'ya. Evren Turhan falan üstleik canli yayinda atti ve baskalarinin da atmasini sagladimantıklı Galatasaray sosyal medyadaki en güçlü ve en aktif Kullanıcıya sahip olan kulüp ben yeddere bile come to monaco yazısı bile inanılmaz fazla atıldı diye biliyorum
ayrılık sürecini uzatmak yeni buluşmaları uzatır. bekleyenler var burda yeterElveda maci nedir abi. Gelecekse gelsin ne elvedasi![]()
Nzonzi için ilk fb teklif yapmış oyuncu ŞL olmaması sebebiyle reddetmiş.4-5 gün önce de bizim kulübe önerilmiş biz de olur diyip almışız.Menajer önerisi yani
Seri direkt menajer önerisi olmayabilir mart ayından itibaren uğraşılmış sanırım onunla hadi o kadar eski değil diyelim benim seri hakkında okuduğum en eski haber 6 haziranzaten aynı anda hem fener'in, hem bizim gündemimize girmesinden bile belli.
seri de bence menajer aracılığı ile kulübün önüne gelen birisi. çok çabuk şekilde bitmesi bile bu fikri uyandırıyor.
ama ne zaman iş menajer önerisinden çıkıp kendi istediklerimize geliyor orada çuvallıyoruz.
Bir yıl önce 30 ar milyon euro ile transfer edilmiş iki oyuncuyu bedava almışız. Uğraşılmamış olacağına ihtimal verniyorum.zaten aynı anda hem fener'in, hem bizim gündemimize girmesinden bile belli.
seri de bence menajer aracılığı ile kulübün önüne gelen birisi. çok çabuk şekilde bitmesi bile bu fikri uyandırıyor.
ama ne zaman iş menajer önerisinden çıkıp kendi istediklerimize geliyor orada çuvallıyoruz.
@AbdürrahimAlbayraknerden aldık bız bu dıagneyı ya![]()