Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Su is artık sonuclansın olmayacaksada alternatiflere bakalım lig basladı hala forvet yok ortada.

Diagne ile CLde çeyrek final oynayacağız demekki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Falcao emmi oğlunu bekliyormuş o gelsin birlikte gelecekler.Hemen yangın çıkarmayın yav

Söyle düsünün, medya'da Falcao'ya olan ilginin farkinda. Gazeteler de tiklanma, reklam, reyting vs. üzerinden para kazaniyor. Simdi bu L'equipe haberini kim bilir kac yüz bin insan tikladi GS sayesinde.

Ismarlama haber oldugu cok belli prim ve rant saglamak icin. Rahat olun arkadaslar, moralinizi bozmayin.

Bunlar hep medya oyunlari.
mantıklı Galatasaray sosyal medyadaki en güçlü ve en aktif Kullanıcıya sahip olan kulüp ben yeddere bile come to monaco yazısı bile inanılmaz fazla atıldı diye biliyorum

mantıklı Galatasaray sosyal medyadaki en güçlü ve en aktif Kullanıcıya sahip olan kulüp ben yeddere bile come to monaco yazısı bile inanılmaz fazla atıldı diye biliyorum
Ben Yedder'i zaten biz getirdik Monaco'ya. Evren Turhan falan üstleik canli yayinda atti ve baskalarinin da atmasini sagladi :)

Nzonzi için ilk fb teklif yapmış oyuncu ŞL olmaması sebebiyle reddetmiş.4-5 gün önce de bizim kulübe önerilmiş biz de olur diyip almışız.Menajer önerisi yani

zaten aynı anda hem fener'in, hem bizim gündemimize girmesinden bile belli.

seri de bence menajer aracılığı ile kulübün önüne gelen birisi. çok çabuk şekilde bitmesi bile bu fikri uyandırıyor.

ama ne zaman iş menajer önerisinden çıkıp kendi istediklerimize geliyor orada çuvallıyoruz.

Adam İnstagrama cimbombom yazdı. Gelmezse yapacak bir şey yok yani gencolar. İlginç oldu harbiden o fotoğraflar filan boşuna sızdırılmaz muhtemelen sadece ıslak imzaya kalmıştı iş ama olmadı.

Monaco'ya suri akını başlatmamız lazım da Reyiz Galatasaraylı değil. Yemin ediyorum açmıştım sınır kapılarını ellerine tutuştururum haritaları ilk hedefiniz monako ileri aslanım diye salardım.

seri de bence menajer aracılığı ile kulübün önüne gelen birisi. çok çabuk şekilde bitmesi bile bu fikri uyandırıyor.

ama ne zaman iş menajer önerisinden çıkıp kendi istediklerimize geliyor orada çuvallıyoruz.
Seri direkt menajer önerisi olmayabilir mart ayından itibaren uğraşılmış sanırım onunla hadi o kadar eski değil diyelim benim seri hakkında okuduğum en eski haber 6 haziran

Bir yıl önce 30 ar milyon euro ile transfer edilmiş iki oyuncuyu bedava almışız. Uğraşılmamış olacağına ihtimal verniyorum.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt